گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خرد کرد

برش های گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خنک ، خوش ذوق و رضایت بخش می کنند. این یک شام تابه یک شام آرامش بخش کامل در خانه است که خانواده شما عاشق آن هستند!

همچنین این برش های گوشت خوک Easy Crock Pot را که به صورت جدا از هم پراکنده هستند و به صورت مضحک ساده درست می کنند ، امتحان کنید. آنها غذای خانوادگی مناسب برای روزهای هفته هستند!

خرد شده گوشت خوک را در قابلمه خیساند.

گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خرد کرد

هنگامی که شما به یک وعده غذایی با کیفیت رستوران در خانه احتیاج دارید ، این کالباس های گوشت خوک خامه ای انتخاب مناسبی هستند! گراوی خامه ای به لطف روش تک تابه ای که از این دستور العمل استفاده می کند بسیار خوشبو است. آن تکه های خوشمزه در کف قابلمه را به همراه قارچ های خاکی و کرم سنگین و غنی که در آن قرار دارد ، به داخل جاذب می ریزند. گوشت خوک خود را در این عطر و طعم دلپذیر و رضایت بخش گوشت مرغ آبدار مناسب خنک کنید.

این غذا نه تنها فوق العاده خوشمزه است بلکه مقرون به صرفه است و مورد علاقه خانواده نیز می باشد. همه با طعم های غنی که مانند طعم چشمه طعم دار هستند ، درمان می شوند ، اما می توانند در هر بودجه در هر هفته هفته جمع شوند. خامه ای خامه ای و لطیف ، از بین بردن گوشت ، یک کالای خانگی است که شما را به یک آشپز بسیار محبوب تبدیل می کند!

مواد لازم شام:

یک مورد که از این لیست مواد مغذی موجود نیست ، کنسرو سوپ است! این یک دستور العمل ساخته شده از ابتدا است که به راحتی با استفاده از قوطی ها ، بدون آن همه مواد ناشناخته ، آسان است.

  • روغن زیتون: قبل از اضافه کردن در خرده گوشت خوک ، قابلمه ای را که گرم شده است به حرارت متوسط ​​اضافه کنید.
  • نمک و فلفل: چشیدن.
  • خرده گوشت خوک برش ضخیم: هر دو استخوان یا بی فایده کار می کنند ، فقط زمان پخت و پز خود را تنظیم کنید زیرا استخوان در هر طرف چند دقیقه بیشتر طول می کشد.
  • قارچ خرد شده: كريمي ، سفيد يا پرتابلو همه خوب عمل مي كنند.
  • کره: به تابه اضافه کنید و با آرد سبوس بزنید تا جاذبه شروع شود.
  • ارد: همراه با کره تا قهوه ای محکم بزنید تا جگر خود را شروع کنید.
  • آبگوشت گوشت گاو: پایه عطر و طعم را به گراوی اضافه می کند.
  • خامه غلیظ: خامه غنی غلیظ در گراوی با ورشسترایر مخلوط شده است.
  • سس ووسترشر: کمی ملایمت به گراوی اضافه می کند.
غذای پیشنهادی  دستور العمل نان صلیب داغ

طرز تهیه گوشت خوک دودی و گراوی:

بسته به اندازه غذای گوشت خوک ، این به راحتی می تواند یک وعده غذایی 30 دقیقه ای باشد! تمیز کردن بسیار ساده است زیرا همه آنها در یک تابه درست می شوند!

  1. روغن گرما: در یک قابلمه اندازه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​و روغن زیتون را اضافه کنید.
  2. برش های گوشتی را در آن قرار دهید و بپزید: خرد کرده های گوشت خوک را نمک و فلفل بزنید و به قابلمه سس اضافه کنید. از هر طرف به مدت 4-5 دقیقه از هر کوک بپزید تا از طریق پخته شدن آن و طلایی شود. روی صفحه بشقاب را برداشته و کنار بگذارید.
  3. قارچ Sauté: قارچ ها و سس ها را به مدت 2-3 دقیقه یا تا زمانی که صاف کنید اضافه کنید. روی صفحه را با سیب زمینی های گوشت خوک کنار بگذارید.
  4. با هم چنگ بزنید: 4 قاشق غذاخوری کره و آرد را به ماهیتابه اضافه کرده و بزنید تا قهوه ای شود. به آرامی در مایع گوشت گاو و خامه سنگین هم بزنید. سس گشنیز و خردل dijon را اضافه کرده و صاف کنید تا سس شروع به غلیظ کند. نمک و فلفل برای چشیدن.
  5. ترکیب و تکان دهنده: خرده های گوشت خوک و قارچ ها را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.
  6. خدمت: در صورت دلخواه روی سیب زمینی های پوره شده را بشقاب و سرو کنید.
غذای پیشنهادی  ماهی تن رشته فرنگی نوعی غذای مرکب

مراحل تهیه گوشت خوک خرد شده.

اضافه کردن برخی از سمتها:

وعده غذایی کامل از آنچه فکر می کنید نزدیکتر از زمانی است که فکر می کنید وقتی با این کالباس های خوشمزه گوشت خوک خوشمزه شروع می کنید ، نزدیکتر هستید! برای طرف کم کربوهیدرات سعی کنید گل کلم له شده و کوچک تفت سیر مارچوبه با بیکن. و یا برای یک جفت غنی روغنی سعی کنید پوره سیب زمینی مشهور بابا. سرانجام یک رول Butter Soft Perfect را به آن اضافه کنید و یک غذای راحت و رضایت بخش داشته باشید که تمام خانواده شما را دوست خواهند داشت!

نکاتی برای تهیه گوشت خوک کامل:

  • گوشت خوک: گوشت را تا دمای اتاق بیاورید و قبل از چاشنی و پخت آنها را خشک کنید. مطمئن شوید که گوشت خوک شما به دمای داخلی 145 درجه می رسد تا کاملاً پخته در نظر گرفته شود.
  • قارچ: قارچ های خود را نمک بزنید تا بعد از اینکه آنها را سس کرده اید تا به آنها اجازه دهید رنگ عالی داشته باشند.
  • ماهیتابه را پاک نکنید: بعد از پختن گوشت ، تکه های چوبی را درون تابه بگذارید زیرا این عطر و طعم فوق العاده ای به آب مایع اضافه می کند. در واقع ممکن است بخواهید که آنها را با کفگیر خود در قسمت پایین ببندید تا مطمئن شوید که آنها با هم مخلوط می شوند.
  • ذخیره سازی گوشت خوک پخته شده: اجازه گوشت به طور کامل سرد قبل از ذخیره سازی در یک ظرف مهر و موم شده. خرده های گوشت خوک پخته شده با جاذبه تا 3 روز در یخچال یا 2-3 ماه در فریزر نگه می دارد.
  • دوباره گرم کنید: برای گرم کردن باقیمانده های ذخیره شده ، روی قابلمه روی سطح متوسط ​​قرار دهید تا در کل گرم شود.

خرد شده گوشت خوک را با سیب زمینی پوره شده روی بشقاب سیاه آغشته کرده اید.

بیشتر گوشت خوک مورد علاقه ریز ریز کردن دستور العمل:

گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خرد کرد

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 30 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 مردم

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل برای چاشنی گوشت خوک
  • 4 خرده گوشت خوک برش ضخیم
  • 6 اونس قارچ خرد شده
  • 5 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری ارد
  • 2 فنجان ها آبگوشت گاو
  • 1 فنجان خامه غلیظ
  • 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر
  • 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • نمک و فلفل برای چشیدن

ارزش غذایی

گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خرد کرد

مقدار در هر خدمت

کالری 670 کالری از چربی 486

٪ ارزش روزانه*

چربی 54 گرم83٪

28 گرم چربی اشباع شده140٪

کلسترول 211mg70٪

سدیم 723mg30٪

پتاسیم 790mg23٪

کربوهیدرات 12 گرم

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 34 گرم68٪

ویتامین A 1336IU27٪

ویتامین سی 2mg

کلسیم 64mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *