این گوشت گاو کلم بروکلی ، اشتیاق من را برای مصرف چینی اما با روغن و شکر کمتری نسبت به آنچه در بیشتر رستوران ها پیدا خواهید کرد ، برآورده می کند.

گوشت گاو کلم بروکلی در یک ووک
گوشت گاو کلم بروکلی

یکی از انواع مورد علاقه من برای سفارش دادن ، مصرف چینی است. با این حال ، همیشه سالم نیست. به همین دلیل من عاشق آشپزی نسخه های سبک تر در خانه هستم. این دستور العمل گوشت گاو کلم بروکلی حتی بهتر از مصرف است. همچنین شما می توانید این گوشت گاو پرو را هم بزنید که به نام Lomo Saltado است. اگر مرغ را ترجیح می دهید مرغ و کلم بروکلی من را هم بزنید.

گوشت گاو کلم بروکلی را در یک کاسه با برنج سفید قرار دهید.

اگر در حال اشتیاق هستید ، این سیب زمینی سرخ شده گوشت گاو و کلم بروکلی مطمئناً مورد توجه قرار می گیرد. می توانید آن را روی برنج سفید یا قهوه ای سرو کنید ، یا برای گزینه کم کربوهیدگی ، برنج گل کلم را امتحان کنید. سوپ Easy Wonton من واقعاً غذای خود را دور می زند.

این دستور تهیه گوشت گاو و کلم بروکلی از کتاب آشپزی جدید و پر زرق و برق Gaby Dalkin است آنچه را که می خواهید بخورید: 125 دستور العمل برای زندگی واقعی (لینک پیوند). وقتی این را دیدم ، نمی توانستم صبر کنم که آن را امتحان کنم! این دستور را فقط کمی اصلاح کردم تا با برش دادن قند و روغن آن را روشن کنم.

غذای پیشنهادی  سیگاپو arisi kozhukattai ، برنج قرمز kozhukattai

کتاب آشپزی جدید گبی خارق العاده است. این برنامه شامل دستور العمل هایی است که نه تنها طعم دهنده و ساده برای طبخ غذا هستند بلکه دلچسب و رضایت بخش هستند. شما به کتاب او به طور جدی نیاز دارید ، می خواهید همه چیز را در آن قرار دهید! گبی این ظرف را ایجاد کرد زیرا یافتن گوشت گاو کلم بروکلی GREAT می تواند سخت باشد. او می خواست خود را به کار گیرد که هرگز ناامید نشود. مواد تشکیل دهنده آن آسان است ، و مقدار زیادی باقیمانده نیز خواهید داشت.

از چه برش های گوشتی برای گوشت گاو و کلم بروکلی استفاده می شود؟

به طور معمول از استیک پهلو برای گوشت گاو و کلم بروکلی استفاده می شود. ارزان است و به طور گسترده ای در دسترس است. همچنین می توانید از استیک آهن مسطح استفاده کنید.

چگونه کلم بروکلی را پاک می کنید؟

این دستور العمل خواستار کلم بروکلی خالص است. جوش شیرین راهی آسان برای طبخ سریع سبزیجات است.

یک گلدان بزرگ آب را به جوش بیاورید. گلچه ها را درون آب ریخته و به مدت دو تا سه دقیقه بپزید تا سبز روشن و ترد شود. بلافاصله در یک سلفون تخلیه کنید و داخل یک حمام یخ (یک کاسه بزرگ پر از آب یخ) قرار دهید ، که این کار باعث و پز می شود. هنگامی که کلم بروکلی خنک شد ، مجدداً در لکه ها تخلیه کنید.

تغییرات:

  • به جای استیک پهلو از استیک آهن مسطح استفاده کنید.
  • استیک را برای مرغ تغییر دهید ، یا برای یک نسخه گیاهی ، از توفو مخصوص شرکت استفاده کنید.
  • روی برنج های قهوه ای ، سفید یا گل کلم را سرو کنید.
غذای پیشنهادی  کیک کلمبیایی کلاسیک | منتقد دستور العمل

گوشت گاو کلم بروکلی گوشت گاو کلم بروکلی در یک ووکگوشت گاو کلم بروکلی در یک ووک

بیشتر دستور العمل های سرخ شده را دوست خواهید داشت:

گوشت گاو کلم بروکلی

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

این گوشت گاو کلم بروکلی ، اشتیاق من را برای مصرف چینی اما با روغن و شکر کمتری نسبت به آنچه در بیشتر رستوران ها پیدا خواهید کرد ، برآورده می کند.

  • 1 پوند استیک پهلو ، برش به نوارهای نازک
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید خرد شده
  • 1/2 فنجان سس سویا، تاماری بدون گلوتن
  • 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای
  • 5 میخک ها سیر، چرخ کرده
  • 1 قطعه 1 اینچی / 2.5 سانتی متر زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده
  • 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت، اختیاری
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد
  • 1/2 پیاز زرد، بریده شده
  • 1 سر بزرگ کلم بروکلی، برش را به گل و شکاف
  • برنج پخته شده یا گل کلم، برای خدمت
  • 1 قاشق سوپخوری دانه کنجد برشته شده
  • 3 پیازچه، برش تعصب
  • گوشت گاو را با نمک و فلفل سفید فشرده کنید.

  • در یک کاسه کوچک ، در صورت استفاده ، سس سویا ، شکر قهوه ای ، سیر ، زنجبیل و ذرت ذرت را با هم ضمیمه کنید. کنار بگذارید.

  • در یک ماهی بزرگ نوک پز روی حرارت زیاد ، 1/2 قاشق غذاخوری روغن کنجد را گرم کنید تا فقط سیگار بکشید. گوشت گاو را اضافه کرده و بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که گوشت تقریباً پخته شود. به صفحه بشقاب منتقل شده و کنار بگذارید.

  • 1/2 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید ، سپس پیازها را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند ، حدود 8 دقیقه.

  • کلم بروکلی مخلوط و تخلیه شده را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید. سپس سس سیر رزرو شده را اضافه کرده و هم بزنید تا بپزد.

  • گوشت گاو را به ماهیتابه برگردانید و تا زمان پختن گوشت گاو ، سس را ادامه دهید و سس کمی کاهش یابد ، حدود 3 دقیقه بیشتر.

  • به بشقاب های سرو شده روی برنج یا سبزیجات سبزیجات انتقال دهید. با دانه کنجد و پیازچه ها بپاشید.

خدمت: 3/ 4 فنجان، کالری: 315کیلوکالری، کربوهیدرات: 24.5گرم، پروتئین: 32گرم، چربی: 12.5گرم، چربی های اشباع شده: 3.5گرم، کلسترول: 78میلی گرم، سدیم: 1452میلی گرم، فیبر: 6گرم، قند: 10.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 7

نقاط هوشمند سبز: 7

نقاط هوشمند بنفش: 7

کلید واژه ها: گوشت گاو و کلم بروکلی، گوشت گاو