گوش ماهی سرخ کن با لیمو و شوید

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

گوش ماهی شوید Fryer Lemon Dillallops قصد دارد نحوه خوردن گوش ماهی را تغییر دهد! اینها پر از عطر و طعم ، لطیف ، آبدار و شاداب هستند!

گوش ماهی مورد علاقه است ، طعم آن ملایم است بنابراین به زیبایی ادویه شما را می گیرند. این گوش ماهی ها را در سیر توسکان ، لیمو کبابی ، و پان سیرد ، همه دستور العمل های بسیار خوشمزه ای امتحان کنید!

گوش ماهی های مناقصه که در یک سرخ کن هوا با لیمو و شوید پخته می شوند.

گوش ماهی سرخ کن

این گوش ماهی هایی که در سرخ کن هوا انجام می شود ، باعث می شود تا ذائقه شما بدتر شود. سرخ كننده هوا فقط لیموترش و شوید را به گوش ماهی ها تزریق می كند كه ظرفی غنی و در عین حال روشن و زنگ دار ایجاد می كند. ایده آل برای تابستان. سرخ کن های هوا آرزوی یک آشپز هستند که به حقیقت می پیوندند! آنها سریع ، سالم تر هستند و همه چیز را به کمال می پزند! به علاوه ظروف کم می شوند و برای طبخ مجبور نیستید آشپزخانه را گرم کنید. ایده آل برای آن روزهای گرم. اکنون می توانید وعده های غذایی جالب و باورنکردنی داشته باشید ، در وقت صرفه جویی کنید ، خونسرد باشید و مانند یک پادشاه بخورید!

برخی از غذاهای سرخ کن هوای مورد علاقه ما شامل استیک ، مرغ و سیب زمینی است. و اکنون می توانید این گوش ماهی ها را به موارد دلخواه اضافه کنید. آنها بی عیب و نقص بیرون می آیند ، تمام خانواده شما اینها را دوست دارند. آنها را با یک سالاد کناری ، مقداری ماکارونی یا سبزیجات ست کنید. به خاطر داشته باشید که گوش گوش خوب نیست بنابراین فقط آنچه را که در آن شب می خورید درست کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. من تمایل دارم 4-6 نفر را خدمت دهم. شما باید اینها را امتحان کنید!

مواد تشکیل دهنده گوش ماهی لیمو و شوید

این گوش ماهی های سرخ کن هوا بسیار پر از عطر و طعم هستند ، به همین دلیل جوانه های چشایی شما را وا می دارند!

  • گوش ماهی: تازه ، شسته شده و خشک
  • روغن زیتون: با این کار گوش ماهی را می پوشانیم و به چسباندن طعم دهنده ها کمک می کنیم.
  • کره: کره خود را ذوب کنید تا مخلوط شود.
  • سیر: سیر تازه خرد شده
  • لیمو: تازه برای zing و tartness فشار داده شده است.
  • شوید خرد شده: من از شوید تازه خرد شده استفاده کردم ، اما شما می توانید از خشک استفاده کنید ، به نکات من مراجعه کنید.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (28 دسامبر-3 ژانویه)

نحوه ساخت گوش ماهی در سرخ کن هوا

استفاده از سرخ کن هوا باعث می شود این گوش ماهی ها تقریباً بی دردسر باشند و به طرز دیوانه کننده ای بسیار خوشمزه باشند.

  1. طعم را مخلوط کنید: در یک کاسه متوسط ​​، گوش ماهی ، روغن زیتون ، کره ، آب سیر یک لیمو ، شوید و نمک و فلفل را ترکیب کنید.
  2. گوش ماهی: گوش ماهی ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا اضافه کنید.
  3. سرخ کردن هوا: در دمای 400 درجه به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که به دمای داخلی 120 درجه برسد بپزید.
ادویه ها را با گوش ماهی مخلوط کرده و در سرخ کن هوا قرار دهید.

نحوه طبخ گوش ماهی

Air Fryer Scallops یک صدف سخت و مزه کمی شیرین است. آنها کاملاً الهی هستند که به درستی پخته شوند. بنابراین در اینجا تمام آنچه باید بدانید وجود دارد.

  • خریداری کردن: برای خرید گوش ماهی دو روش وجود دارد ، تازه و یخ زده. هر دو برای این دستور العمل کار خواهند کرد. حتماً گوش ماهی های یخ زده را یک شب در یخچال آب کنید. برای آب شدن از مایکروویو استفاده نکنید.
  • منجمد: برای سهولت به دنبال گوش ماهی های وحشی صید شده و بدون جگرگوشه باشید. قلیه یک شکل هلال نارنجی یا مرجانی است که هنوز می توان آن را متصل کرد. می تواند کمی تلخ شود. اگر این تنها چیزی است که می توانید پیدا کنید ، قبل از پخت و پز آن را به راحتی حذف کنید. گوش ماهی کامل نیز همراه با عصا و عضله ای است که آن را به پوسته متصل می کند ، که همچنین باید برداشته شود.
  • تازه: وقتی می خواهید تازه پیدا کنید ، آنها یا بسته بندی شده در آب ، که مواد نگهدارنده است ، می آیند یا بسته بندی خشک می شوند. هر کدام از انواع را که خریداری می کنید ، بدنبال گوش ماهی هایی باشید که یک رنگ سفید مرواریدی یکدست و دارای گوشتی سفت و کمی مرطوب باشد. اطمینان حاصل کنید که رنگ آنها به صورت خرد شده یا خرد شده و خاموش نیست.
  • تمیز کردن: گوش ماهی نسیمی است برای تمیز کردن و آماده شدن برای پخت و پز. کافی است زیر آب روان و خنک بشویید و سپس آنها را خشک کنید. اگر در کنار عضله برچسب بافتی احساس می کنید که کمی سخت تر از بقیه است ، این عضله کناری است و باید برداشته شود. فقط خرج کنید و پاره کنید و به راحتی از بین می رود. اگر موردی پیدا نکردید ، جای نگرانی نیست ، بیشتر اوقات در مراحل برداشت از بین می روند.
  • بیش از حد پخته نشوید: اگر مردم صدف را دوست دارند ، اما گوش ماهی را دوست ندارند ، این اغلب به این دلیل است که آنها غذاهای بیش از حد پخته شده داشته اند. آنها سخت و لاستیک می شوند بنابراین فقط تا زمان آماده شدن ، 120 درجه بپزید ، وقتی برداشته شوند به 130 درجه مطلوب در داخل بپزند.
غذای پیشنهادی  سالاد میوه Ambrosia - Skinnytaste

نکات گوش ماهی سرخ کردنی

سرخ کردن هوا باعث می شود این فوق العاده آسان و کاملا الهی ، هر بار!

  • بیش از حد ازدحام نکنید: وقتی آنها را درون سرخ کن قرار دادید حتماً آنها را بیش از حد شلوغ نکنید وگرنه به طور مساوی پخته نمی شوند.
  • هر سرخ کن هوا متفاوت است: قانون شماره یک در هنگام امتحان کردن دستورالعمل جدید در سرخ کن هوا این است که مرتباً غذای خود را بررسی کنید ، بعضی از دستگاه های سرخ کن از قدرت بیشتری نسبت به بقیه برخوردارند و شما غذایی کم پخته یا پخته نمی خواهید ، بنابراین آن را بررسی کنید!
  • از اسپری پخت و پز استفاده نکنید: اسپری پخت و پز دارای مواد افزودنی است که می تواند سبد را خراب کند. اگر احساس می کنید که باید سبد خود را روغن بزنید ، این کار را با پمپ روغن انجام دهید.
  • اینها مانند تشتک قهوه ای نمی شوند: منتظر قهوه ای شدن اینها نباشید تا بدانید که آیا تمام شده اند. شما به یک دماسنج داخلی احتیاج دارید.
  • شوید: اگر شوید تازه پیدا نکردید ، می توانید از خشک استفاده کنید. از نصف مقدار مورد نیاز استفاده کنید زیرا گیاهان خشک نسبت به تازه قوی هستند.
غذای پیشنهادی  دستور پخت براونی ، دستور پخت براونی خانگی

گوش ماهی با مارچوبه و لیمو در یک کاسه.


  • در یک کاسه متوسط ​​گوش ماهی ، روغن زیتون ، کره ، آب سیر یک لیمو ، شوید و نمک و فلفل را ترکیب کنید.

  • گوش ماهی را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا اضافه کنید.
  • در دمای 400 درجه به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که به دمای داخلی 120 درجه برسد بپزید.


خدمت: 4

کالری163کیلو کالری (8٪)کربوهیدرات ها4g (1٪)پروتئین14g (28٪)چربی10g (15٪)چربی های اشباع شده4g (20٪)چربی ترانس1gکلسترول42میلی گرم (14٪)سدیم495میلی گرم (21٪)پتاسیم244میلی گرم (7٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A186IU (4٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم13میلی گرم (1٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره شام ، غذای اصلی ، ظرف کناری

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی گوش ماهی سرخ کن

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *