گونی قهوه ای Oreo Brownies

این نوع قهوه ای ها با خمیر شکلاتی غنی با Oreos در وسط لایه بندی شده و یک مرکز نرم و غول پیکر با قطعاتی از شکلات و قطعات Oreo در هر نوع نیش ایجاد می کنند. قهوه ای های نارنج هر روز را به یک روز عالی تبدیل می کنند!

Brownies و Oreos ترکیب کاملی را ایجاد می کنند! افزودن کیک پنیر به شکلات ها باعث می شود این شکلات کیک پنیر Oreo یکی از دسرهای مورد علاقه من باشد!

قهوه ای های نارنجی را به وعده های بریده شده برش می زنند.

گونی قهوه ای Oreo Brownies

چه کسی عاشق یک قهوه ای خوب نیست ؟! این نوع قهوه ای ها پر از خوشمزه اوی گوی است! شکلات های قهوه ای بهشتی خالص و با طعم شکلاتی غنی هستند و تکه هایی از شگفتی های شکلات را در هر نوع نیش قرار می دهند. بچه های من این قهوه ای ها را دوست دارند و در خانه ما یک درمان خاص هستند. یکبار که پخت آنها قهوه ای روغنی دوام نخواهد داشت!

عطر و طعم غنی و شکلاتی با نشانه ای از بستنی سفید از Oreos ، این قهوه ها را به یک دسر انعطاف پذیر تبدیل می کند. شکلات های روغنی اوره برای تهیه و پخت آن در کمتر از یک ساعت ساده است. ساخت ساده با مواد شیرین کاری و آماده در هیچ زمان. یک دسر اورئو را به مهمانی بعدی خود ببرید و تماشای ناپدید شدن آن را ببینید. این بسیار خوب و پر از عطر و طعم شکلات است!

مواد اولیه اوره براونی خانگی:

مواد ساده ای که یک دسر خوشمزه ایجاد می کنند ، هیچ کس نمی تواند مقاومت کند. در هر نوع نیش غنی ، شکلاتی است و به همین ترتیب بسیار غریب است.

  • کره: کره ذوب شده ترک ها را ایجاد می کند و مواد را به هم می چسباند.
  • پودر کاکائو: خمیر را به شکل شکلاتی می بخشد.
  • قند: شیرینی بیشتری اضافه کنید!
  • تخم مرغ: در هنگام پخته شدن در یک نوع قهوه ای مایل به زرد ، قهوه ای ها را بالا می برد.
  • وانیل: کمی طعم اضافی!
  • ارد: استفاده از مقدار کمی آرد باعث می شود این شکلات ها از بین بروند!
  • تکه های شکلات: از میان شکلات های نیمه شیرین ، شیر یا شکلات تیره انتخاب کنید.
  • کوکی های اورو: کوکی های Oreo خود را با طعم و مزه انتخاب کنید ، من از طعم دهنده های سفید کلاسیک را دوست دارم!

نحوه پختن براون ها:

شکلات های کیک مانند بسیار خوشمزه و پر از عطر و طعم هستند. این رنگ های قهوه ای ساده هستند و به راحتی لایه می شوند. بلافاصله چوب را در فر بچسبانید و تماشای پودرهای قهوه ای شده را درون دسر اورویو ببینید.

  1. تابه آماده کنید: فر را تا 350 درجه گرم کنید. خط آن ظرف 8 × 8 اینچی با فویل آلومینیومی یا کاغذ پوست
  2. خمیر را درست کنید: در یک کاسه متوسط کره ذوب شده ، پودر کاکائو و شکر را ترکیب کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و ترکیب کنید.
  3. لایه های قهوه ای: آرد را هم بزنید و در تکه های شکلات تا کنید. نیمی از خمیر را در قابلمه آماده ریخته و پخش کنید. 12 Oreos را در یک لایه قرار دهید. خمیر باقیمانده را روی قسمت بالای قهوه ای ها پخش کنید. از بقیه اوره ها برای خرد کردن و پاشیدن از بالا استفاده کنید.
  4. پخت در فر: برای مدت 30-35 دقیقه پخت تا زمانی که تنظیم شوند. مرکز همچنان خنثی خواهد بود بنابراین از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
غذای پیشنهادی  دستور العمل مافین لیمو پاپیسی | منتقد دستور العمل

عکس قهوه ای Oreo از طرف سنگ فرش با تکه های سنگ معدن نشان می دهد.

نکاتی برای تهیه بهترین برنج های اوره:

با استفاده از این نکات آسان بهترین شکلات های مخصوص Oreo را ایجاد کنید!

  • چیپس شکلات: برای طعم یکنواخت شکلاتی بهتر است از تراشه های شکلاتی Ghirardelli یا Guittard در مقایسه با خانه عوارضی nestle استفاده کنید.
  • ذخیره Brownies: در یک ظرف هوایی به مدت حداکثر 7 روز در دمای اتاق نگهداری کنید. حتی می توانید برای طولانی تر ماندن آنها در یخچال قرار دهید.
  • برش های برش: پس از خنک شدن کلوچه ها ، از یک چاقوی تیز استفاده کنید و آنها را به تکه هایی که ترجیح می دهید برش دهید. بعد از هر برش این رنگ های قهوه ای رنگی خواهند بود ، هر بار تیغه چاقو را با حوله کاغذی یا دستمال تمیز کنید.
غذای پیشنهادی  دستور العمل مخلوط بری مخلوط | منتقد دستور العمل

تغییرات Brownie:

یک کلوچه کلاسیک Oreo را می توان به سادگی تهیه کرد و یا آن را به چیزهای سرگرم کننده اضافه کرد و با این پایه قهوه ای منحصر به فرد ، طعم دهنده ها و حتی بافت های بیشتری ایجاد کرد.

  • شکلات: انواع تراشه یا تکه های شکلاتی خود را اضافه کنید. تکه های شکلات را برای شکلاتهای سفید ، شکلاتهای شیر ، شکلاتهای نیمه شیرین ، شکلات تیره ، مینی تراشه های شکلات ، تراشه های نعناع ، پروانه ها و یا حتی کره بادام زمینی شکلات طعم دهنده جایگزین کنید.
  • طعم های اوره: Oreos گسترش یافته و چندین طعم مختلف دارد و حتی در طول هر تعطیلات می چرخد. من طعم دهنده های سفید کلاسیک Oreo و حتی مواد دوگانه را ترجیح می دهم اما نعنا ، شکلات ، کره بادام زمینی و سفید وجود دارد. بسته به زمان سال یا تعطیلات ، طعم های Oreo را با هم مخلوط کنید!
  • آب نبات: برای طعم و مزه غنی و شیرین ، تکه های شکلات را برای فنجان کره بادام زمینی خرد شده ، ریزه ، مینی M و M یا مایعات قهوه ای تغییر دهید.

عکس قهوه ای Oreo بالای سر برش های برش خورده.

قهوه ای های خوشمزه تر:

  • کیک پنیر شکلاتی Hershey
  • بهترین Brown Brown ها
  • پنیر خامه ای خامه ای
  • لاک پشت های لاک پشت
  • توت فرنگی پنیر کیک پنیری

چاپ

گونی قهوه ای Oreo Brownies

این نوع قهوه ای ها با خمیر شکلاتی غنی با Oreos در وسط لایه بندی شده و یک مرکز نرم و غول پیکر با قطعاتی از شکلات و قطعات Oreo در هر نوع نیش ایجاد می کنند. قهوه ای های نارنج هر روز را به یک روز عالی تبدیل می کنند!
دوره دسر
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی دستور شکلات قهوه ای ، قهوه ای oreo ، دستور قهوه ای oreo
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان پخت 35 دقایق
زمان کل 45 دقایق
خدمات 12 برش
کالری 315کیلوکالری
نویسنده رودهای آلیسا

عناصر

  • 1/2 فنجان کره به علاوه 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1/2 فنجان پودر کاکائو
  • 1 1/2 فنجان ها قند
  • 2 تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 فنجان تکه های شکلات
  • 15 کوکی های اوره

دستورالعمل ها

  • فر را تا 350 درجه گرم کنید. یک بشقاب 8×8 اینچی را با فویل آلومینیومی یا کاغذ перگونی خط کنید. در یک کاسه متوسط ​​اندازه کره ذوب شده ، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و ترکیب کنید.
  • آرد را هم بزنید و در تکه های شکلات تا کنید. نیمی از خمیر را در قابلمه آماده ریخته و پخش کنید. 12 Oreos را در یک لایه قرار دهید. خمیر باقیمانده را روی قسمت بالای قهوه ای ها پخش کنید. از بقیه اوره ها برای خرد کردن و پاشیدن از بالا استفاده کنید.
  • برای مدت 30-35 دقیقه پخت تا زمانی که تنظیم شوند. مرکز همچنان خنثی خواهد بود بنابراین از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.

تغذیه

کالری: 315کیلوکالری | کربوهیدرات: 45گرم | پروتئین: 4گرم | چربی: 15گرم | چربی های اشباع شده: 8گرم | کلسترول: 48میلی گرم | سدیم: 149میلی گرم | پتاسیم: 143میلی گرم | فیبر: 2گرم | قند: 34گرم | ویتامین A: 276IU | کلسیم: 19میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

برای دیدن لایه های سنگ معدنی و خمیر در هوا نگه داشته می شود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *