20 دقیقه گوشت گاو پنیر و پوسته

این دستور غذای گوشت گاو و پوسته های پنیری بسیار ساده است که فقط با چند ماده مستقیم از خانه های شیرین خانه خود درست کنید ، به علاوه همه اینها در 20 دقیقه جمع می شود. شام راحت و شیرین که تمام خانواده دوستش دارند!

یکی از پاستای پوسته مورد علاقه من این پوسته های سیر بروفلی مرغ آلفردو است و این دستور العمل پوسته های ماکارونی سه ماده پنیری است. هر دو آنها یک سس غنی و غلیظ دارند که بسیار شگفت انگیز است و به سرعت برای یک غذای خوشمزه خانوادگی گرد هم می آیند!

گوشت گاو پنیر و پوسته های داخل یک ماهی تابه را با یک ملاقه تفت می زنند.

20 دقیقه گوشت گاو پنیر و پوسته

خانواده ما همه چیزهای ماکارونی را دوست دارند. این ساده ، خوشمزه است و همه تأیید می کنند! با این وعده غذایی سبک شیرین کاری در هر زمان وعده غذایی کاملی میل خواهید کرد. من می گویم سبک شیرین کاری ، زیرا این همه عناصر شیرین سازی است و آماده رفتن برای شماست. 20 دقیقه تمام ماکارونی ها ، گوشت گاو و پنیر قهوه ای همگی پخته شده و هم زده می شوند که برای خانواده شما آماده است. این یکی از بچه های من است که همه وقت شام های مورد علاقه خود را دارد و من آن را دوست دارم همانقدر که کوچک است ، بدون هیچ تلاشی برای ساختن آن!

دستور العمل نهایی گوشت گاو و پوسته های پنیر که به برنامه منوی هفتگی خود اضافه می کنید ، خواهد بود. این تصویر برای یک وعده غذایی سریع در یک شب پر مشغله یا فقط یک وعده غذایی آرامش بخش بعد از گذراندن ساعات طولانی انجام این کار در تمام نقاط خانه یا محل کار مناسب است. دور میز جمع شوید و با این دستور غذای گوشت گاو و پوسته های پنیر که مطمئناً تمام خانواده را خوشحال می کنید ، راحت باشید!

مواد لازم برای گوشت گاو و پوسته پنیر:

مواد ساده درست از کنار شیرین کاری شما! گوشت ، ماکارونی را بپزید و با اضافه کردن همه پنیرها و ادویه های خوشمزه ترکیب کنید. شما هیچ وقت دوست ندارید این ظرف ماکارونی را دوست داشته باشید!

  • پوسته های متوسط: خانواده ما پوسته را دوست دارند. تمام سس ها را خیس می کند و حتی آن را درون پوسته ذخیره می کند.
  • روغن زیتون: پختن گوشت گاو زمینی در
  • پیاز و حبه های سیر: در ضمن سس زدن آن را به گوشت اضافه می کند.
  • گوشت چرخ كرده: گوشت بدون چربی چیزی است که من ترجیح می دهم اما آنچه شما در دست دارید خوب خواهد بود. طبخ تا زمانی که لطیف و قهوه ای باشد.
  • ارد: این یک سفت کننده برای سس ایجاد می کند.
  • فصلی ایتالیایی: مقداری عطر و طعم ایتالیایی را بیابید که ساده است و از قبل با هم مخلوط شده است.
  • نمک و فلفل: چشیدن
  • آبگوشت گوشت گاو: ضمن پخت و پز در کنار هم ، طعم دهنده و مایع را اضافه می کند.
  • سس گوجه فرنگی: هر نوع سس کار می کند حتی سس گوجه فرنگی با طعم خوشمزه است!
  • پنیر خامه ای: یک سس غنی و خامه ای را درون ماهیتابه ذوب کنید.
  • پنیر چدار: بهتر است پنیر خود را خرد کنید زیرا پنیر خرد شده قبل آرد را اضافه کرده است.
غذای پیشنهادی  کره بادام زمینی بدون پخت کوکی ها

چگونه می توان یک وعده غذایی 20 دقیقه ای خانوادگی تهیه کرد:

طولی نکشید که یک وعده غذایی خانوادگی ایجاد کنید که همه دوست داشته باشند. این یک شام ساده است که فوق العاده خوشمزه است!

  1. ماکارونی ها را بپزید: در یک قابلمه بزرگ ، پوسته ها را مطابق دستورالعمل های بسته بپزید. تخلیه و آبکشی کنید.
  2. گوشت قهوه ای: در یک ماهیتابه بزرگ و روی حرارت متوسط ​​زیاد روغن زیتون ، پیاز و سیر را اضافه کنید. 2-3 دقیقه بپزید تا تقریباً مناقصه شود و گوشت گوساله را اضافه کنید. گوشت گاو زیر زمینی را تا قهوه ای بپزید و خرد کنید.
  3. ایجاد یک ضخیم تر: آرد ، چاشنی های ایتالیایی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. به آرامی در آبگوشت گاو و سس گوجه فرنگی هم بزنید. بگذارید صاف شود تا غلیظ شود.
  4. با هم ترکیب کنید: ماکارونی پخته شده ، پنیر خامه ای و پنیر چدار را اضافه کنید. بگذارید پنیر ذوب شود و هم بزنید تا در کل گرم شود.

نکته اصلی Recipe Critic Pro:

برای جلوگیری از سرخ شدن ماکارونی ، تا آخر ماکارونی را بپزید. به این ترتیب وقتی با ترکیبات بیشتری ترکیب شود ، بدون پرکار بودن و پشیدن ، به پخت و پز خود ادامه می دهد.

فرآیند قهوه ای شدن گوشت گاو و سپس اضافه کردن آن در چاشنی ، ماکارونی ، پنیر خامه ای و پنیر.

نکات انتقاد از دستور العمل:

با راهنمایی های من این کار را راحت تر کنید تا به شما کمک کند این وعده غذایی 20 دقیقه ای حتی بهتر شود!

  • پاستا پخت و پز: بهتر است نمک را به آب اضافه کنید تا در هنگام تخلیه مواد ماکارونی از هم نریزند.
  • ماکارونی: ماکارونی خود را که کمی پخته شده است ، بپزید. مواد ماکارونی همچنان که پخته شده در ماهی تابه با مواد باقیمانده طبخ می شود ، طبخ را ادامه می دهد. این امر باعث می شود تا در آخر دچار مضرات و قارچ ها نشویم.
  • گوشت چرخ كرده: بعد از پختن گوشت گاو ، توصیه می کنم بعد از پختن آن ، روغن را چرب کنید. اگر از گوشت گاو لاغر استفاده می کنید ، لازم نیست آن را تخلیه کنید.
  • پنیر رنده شده: کمی بیشتر طول می کشد اما من توصیه می کنم از پنیر چدار تازه رنده شده استفاده کنید. این به ذوب شدن سریعتر و به نفع شما کمک می کند.
  • پنیر خامه ای: برای سرعت بخشیدن به روند ، اجازه دهید پنیر خامه ای شما قبل از اضافه کردن آن به سس ، در دمای اتاق نرم شود.
غذای پیشنهادی  دستور العمل Easy One Pot Ground Beef Stroganoff

تغییرات:

پوسته های این گوشت گاو پنیر و ماکارونی را امتحان کنید و حتی کمی سالم تر با تغییرات مختلف.

  • ماکارونی: بوتی ، ماکارونی آرنج ، ماکارونی روتونی یا پنس نیز گزینه های خوبی هستند.
  • گوشت: مرغ یا بوقلمون جایگزین های خوشمزه ای هستند.
  • سس: سس گوجه فرنگی مورد علاقه خود را انتخاب و انتخاب کنید تا اضافه شود.
  • فصلی: مقداری ادویه را با تکه های فلفل قرمز یا فلفل کاین به آن اضافه کنید.
  • موجودی: این ظرف ماکارونی را با مواد سدیم یا آب نمک غلیظ یا کم ، سالم تر کنید. سهام سبزیجات همچنین برای یک وعده غذایی با ماکارونی به سبک گیاهی کار می کند.
  • پنیر: تنوع سبک مکزیکی را با پنیر مخلوط مکزیکی ایجاد کنید یا از پنیر جک Colby برای طعم دهنده متفاوت استفاده کنید.
  • افزودن Ins: سبزیجاتی مانند کدو سبز ، هویج ، فلفل دلمه ای و حتی پیاز این ماده را کمی طعم دهنده و سالم تر می کند.

گوشت گاو و پوسته های پنیری را در یک ماهیتابه پخته شده با هم.

نحوه ذخیره شام ​​گاو و پوسته:

  • یخچال: بعد از پخت ، بگذارید کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن ، شام ماکارونی را به یک ظرف محکم یا کیسه ziplock اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 روز در یخچال قرار دهید. برای بهترین نتیجه در بالای اجاق گاز یا در مایکروویو گرم کنید.
  • آیا می توانید ماکارونی را منجمد کنید؟ آره! این کار به خوبی در یک کیسه ziplock herirtight مسدود می شود. هنگامی که آماده ی دوباره گرم کردن هستید ، کیسه را کاملاً ذوب کنید. در بالای اجاق گاز یا در مایکروویو به آرامی هم بزنید تا گرم شود. این مدت حدود 1 تا 3 ماه در فریزر دوام خواهد داشت.
غذای پیشنهادی  دستور العمل Scones Blueberry Up

گوشت گاو پنیر و پوسته های داخل یک کاسه.

غذاهای پاستا راحت تر:

  • ماکارونی مرغ Enchilada
  • 10 دقیقه پاستو پاستا
  • گلدان ماکارونی فوری با کباب
  • پاستا مرغ آلفردو
  • ماکارونی پنیر پنیر ، بیکن و کلم بروکلی

چاپ

20 دقیقه گوشت گاو پنیر و پوسته

این دستور غذای گوشت گاو و پوسته های پنیری بسیار ساده است که فقط با چند ماده مستقیم از خانه های شیرین خانه خود درست کنید ، به علاوه همه اینها در 20 دقیقه جمع می شود. شام راحت و شیرین که تمام خانواده دوستش دارند!
دوره شام ، دوره اصلی
غذا آمریکایی ، ایتالیایی آمریکایی
زمان آماده سازی 5 دقایق
زمان پخت 15 دقایق
زمان کل 20 دقایق
خدمات 8 مردم
کالری 382کیلوکالری
نویسنده رودهای آلیسا

عناصر

  • 8 اونس پوسته های متوسط
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 کم اهمیت پیاز تکه
  • 3 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1 پوند گوشت گاو بدون چربی
  • 3 قاشق غذاخوری ارد
  • 1 قاشق سوپخوری فصلی ایتالیایی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 2 فنجان ها آبگوشت گوشت گاو
  • 1 قوطی 15 اونس سس گوجه فرنگی
  • 4 اونس پنیر خامه ای مکعب
  • 2 فنجان ها پنیر چدار خرد شده

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه بزرگ ، پوسته ها را طبق دستورالعمل بسته بپزید. تخلیه و آبکشی کنید.
  • در یک ماهیتابه بزرگ و روی حرارت متوسط ​​زیاد روغن زیتون ، پیاز و سیر را اضافه کنید. 2-3 دقیقه بپزید تا تقریباً مناقصه شود و گوشت گوساله را اضافه کنید. گوشت گاو زیر زمینی را تا قهوه ای بپزید و خرد کنید. آرد ، چاشنی های ایتالیایی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. به آرامی در آبگوشت گاو و سس گوجه فرنگی هم بزنید. بگذارید صاف شود تا غلیظ شود.
  • ماکارونی پخته شده ، پنیر خامه ای و پنیر چدار را اضافه کنید. بگذارید پنیر ذوب شود و هم بزنید تا در کل گرم شود.

تغذیه

کالری: 382کیلوکالری | کربوهیدرات: 26گرم | پروتئین: 25گرم | چربی: 19گرم | چربی های اشباع شده: 10گرم | کلسترول: 80میلی گرم | سدیم: 630میلی گرم | پتاسیم: 364میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 2گرم | ویتامین A: 484IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 246میلی گرم | اهن: 2میلی گرم
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *