Baja Fish Tacos | منتقد دستور العمل

Baja Fish Tacos صدف های نرم و تریلیلی هستند که با آبجو تند و تیز cod ضرب و شتم آب شده و در صدر با pico de gallo و پانسمان مزارع عالی cilantro قرار دارند. هر نوع نیش ماهی سرخ شده با طعم در حال ترکیدن است اما هنوز هم به اندازه کافی سبک و تازه برای یک وعده غذایی مناسب در تابستان است!

تاکوهای ماهی یک نسخه غذای دریایی عالی از تاکوهای آزمایش شده و واقعی است. آسان دستورالعمل میگو Tacos و کباب توت فرنگی سیاه و سفید تند کباب برای دستور العمل های عالی تر Taco ماهی!

به پایان رسید bajo tacos روی یک بشقاب.

ماهی تاکو

طعم های تازه و رنگارنگ ماهی ، دستور العمل سریع و آسان ، اما Insanely خوشمزه ای است که در تابستان امسال به دنبال آن بودید! آنها به راحتی می توانند در هر روز هفته جمع شوند و یک غذای عالی تهیه کنند. كد با روكشي با چاشني آبجو كه چيزي كاملاً واضح دارد ، کاملاً پوسته پوسته است.

ماهی خود را برای یک پوسته نرم در داخل تورسیل خانگی قرار دهید. سپس كد سرخ شده تابه را با سس تازه خرچنگ pico de gallo و خانگی رنیرتو cilantro خانگی به عنوان سس باجا خود آغشته كنید. سرانجام ، برای تهیه یک ادویه مرکبات پر جنب و جوش و رنگ عالی ، همه چیز را روی آن بپاشید. این تاکوها یک شام است که همه از آنجا دیوانه خواهند شد!

مواد لازم Taco:

اجازه ندهید این لیست طولانی شما را بترساند زیرا بخش بزرگی از لیست مواد تشکیل دهنده مواد چاشنی پوسته کاملاً ترد روی کدک است. اینها آن دسته از ادویه های اصلی هستند که قبلاً در کابینت خود دارید و اغلب مورد استفاده قرار می گیرید! كد تازه مهمترين عنصر اين تاكيون هاي ماهي خواهد بود ، پس حتما تازه ترين ماهي را كه مي توانيد خريد كنيد. حتی اگر این به معنای تعویض کد برای گرفتن چیز تازه جدید روز باشد!

  • COD تازه: از یک ماهی سفید ملایم استفاده کنید. اگر نمی توانید کد جدید را پیدا کنید ، Halibut ، Mahi Mahi یا Talapia مثال های خوبی دیگر هستند.
  • نمک و فلفل: برای چاشنی كد و همچنین در خمیر آبجو ترد استفاده می شود.
  • ارد: آرد را با چاشنی ها و آبجو ترکیب کنید تا خمیر مناسب شود.
  • پودر فلفل قرمز: ترکیبی از ادویه جات ترشی جات که بسته به مخلوط ، گرمای ملایم و متوسطی را اضافه می کنند.
  • فلفل قرمز: طعم دودی بسیار ملایم و خوش رنگی به کاد می دهد.
  • پودر سیر: عطر و طعم سیر شیرین را اضافه می کند.
  • زیره: عمق خاکی را به عطر و طعم خمیر اضافه می کند.
  • آبجو: با مواد خشک ترکیب کنید تا یک خمیر مرطوب برای لایروبی ماهی در آن ایجاد شود.
  • روغن: قبل از افزودن كد به 350 درجه حرارت دهید.
  • برترین ها: پانسمان پیرکو دو گالو و Cilantro رانچ
  • Tortilla Shells: تورتیلی خانگی خود را بسازید یا هر نوع فروشگاهی خریداری شده که تقریباً 6 اینچ است انتخاب کنید.
غذای پیشنهادی  Copycat Texas Roadhouse Rolls و کره عسل دارچین

نحوه ساخت Baja Tacos:

این تاکو ماهیان زیتون خیلی پیچیده نیست. اگر عادت ندارید با ماهی کار کنید ، مشکلی نیست! این دستور العمل به راحتی قابل استفاده است. کار را با خرد کردن ماهی شروع کرده و آنرا در خمیر آب ریخته اید. سپس ، آن را برای 2-3 دقیقه کوتاه در روغن داغ سرخ کنید. هنگامی که ماهی شما تمام شد ، شما آماده هستید تا شگفت انگیزترین تاکیوهای ماهی را که تا به حال داشته اید ، کنار هم بگذارید!

  1. ماهی دبستان: كد را با برش آنها در قطعات يك اينچ به طول حدود 3-4 اينچ آماده كنيد. نمک و فلفل را کنار بگذارید و کنار بگذارید.
  2. ترکیب مواد خشک و آبجو: در یک کاسه متوسط ​​اندازه آرد ، پودر فلفل قرمز ، پودر سیر ، زیره ، نمک و فلفل را اضافه کنید. آبجو را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
  3. روغن گرما: یک ماهیتابه متوسط ​​را روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​گرم کنید ، روغن را اضافه کنید تا حدود 1/2 اینچ از سمت آن باشد. گرما تا دماسنج 350 درجه بخواند.
  4. کد پالتو: در حال کار در دسته ها ، هر قطعه کد را درون خمیر آغشته کنید
  5. سرخ کردن: COD را به روغن از قبل گرم شده اضافه کنید تا قهوه ای طلایی حدود 2-3 دقیقه از هر طرف باشد. صفحه را جدا کرده و کنار بگذارید.
  6. جمع کردن: تاكس ها را روی یك تورتیل آرد و بالای آن با پانسمان تازه پیكو و cilantro رنكس قرار دهید.

مراحل ساخت تاکوس های baja.

نکات تاکو:

اصلی Baja Taco با یک ماهی سرخ شده سفید ماهی ، سس سفید خامه ای و کلم خرد شده یا سیلی ساخته شده بود. به راحتی می توان فهمید که چرا اینقدر محبوب مانده است! این یک وعده غذایی آسان و شلوغ است. هر کس می تواند تاکو خود را جمع کرده و آن را با تمام پرچم های مورد علاقه خود پر کند. اینها بهترین تاکوهای ماهی که تا به حال داشته اید خواهد بود!

غذای پیشنهادی  گوجه فرنگی سبز سرخ شده کلاسیک | منتقد دستور العمل

برخی از نکات حرفه ای برای دنبال کردن:

  • برای اضافه کردن ترد اضافی ، یک حلقه حلقه درست کنید: ساختن یک برش ساده برای کار کردن در تاکو ، تردید اضافی کامل را به تاکو شما اضافه می کند. شما می خواهید کلم ریز خرد شده ، پیاز قرمز خرد شده ، سرکه سیب ، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید تا یک براده عالی تهیه کنید که کاملاً با ادویه های خمیر کادو بپیچد.
  • ماهی سرخ شده را تخلیه کنید: هنگامی که ماهی خود را از ماهی تابه خارج کردید ، آنها را روی یک بشقاب حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ماهی از آن خیس شود.
  • خدمت با: گوه آهک ، آووکادو ، سیلی ، برنج ، پیکو ، پانسمان مزرعه cilantro ، پنیر خرد شده ، ذرت خیابانی مکزیکی
  • ماهیتابه بیش از حد نباشید: كد را در دسته ها طبخ كنيد تا روغن حرارت آن را حفظ كند و ماهي به طور مساوي بپزد.
  • غربال کردن آرد: قبل از اضافه کردن آرد در مخلوط خمیر ، آن را الک کنید تا قوام کامل در خمیر حاصل شود.
  • ماهی خشک: قبل از چاشنی و پاشیدن ماهی در خمیر ، پات ماهی را خشک کنید.
  • بدون جوش شیرین: اگر نمی خواهید از آبجو در خمیر خود استفاده کنید می توانید آنرا برای جلبک زنجبیل یا اسپری عوض کنید!
  • چیپس ذرت: برخی از افراد با استفاده از مضراب ذرت در این دستور العمل قسم می خورند. اگر شما یک عاشق tortilla ذرت هستید ، آن را امتحان کنید!

آیا می توان ماهی Tacos پیشروی کرد؟

شما می خواهید این طعمه های شگفت انگیز ماهی را دوست داشته باشید! به خصوص از آنجایی که مواد اولیه می توانند قبل از موعد آماده شوند و ذخیره شوند! تاکوهای شما برای ساختن هر شب از هفته آماده خواهند بود! برای بهترین نتایج حتماً تاپ های baja taco را جداگانه ذخیره کنید.

  • برای ذخیره کد: بگذارید به طور کامل خنک شود و ظرف 2 ساعت از پخت و پز نگهداری شود. سپس آن را در یک ظرف هوادهی کم عمق قرار دهید. ماهی تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود از خوردن بی خطر باقی می ماند ، اما اگر شما قصد ندارید سریعاً غذای مانده خود را بخورید ، باید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • برای ذوب کردن کد COD منجمد: كد منجمد را يك شب در يخچال بگذاريد تا ذوب شود ، سپس ظرف 3 روز استفاده كنيد. اگر مجدداً در مایکروویو گرم می کنید ، فوراً بخورید.
  • پانسمان رانشگاه Cilantro: حداکثر تا 2 هفته در یک ظرف محکم و محکم در یخچال نگهداری کنید.
  • پیکو دو گالو: به خوبی در یخچال تا یک هفته یا در فریزر به مدت 1-2 ماه نگهداری می شود.
  • سیلی کلم: محکم بپیچید و حداکثر 5 روز در یخچال نگهداری کنید. یخ نکنید.
غذای پیشنهادی  کدو حلوایی مکزیکی سریع و آسان

بلند کردن تاکو به پایان رسید.

دستور العمل های خوشمزه تر Taco Night:

Baja Fish Tacos

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 تاکووس

Baja Fish Tacos صدف های نرم و تریلیلی هستند که با آبجو تند و تیز cod ضرب و شتم آب شده و در صدر با pico de gallo و پانسمان مزارع عالی cilantro قرار دارند. هر نوع نیش ماهی سرخ شده با طعم در حال ترکیدن است اما هنوز هم به اندازه کافی سبک و تازه برای یک وعده غذایی مناسب در تابستان است!

ارزش غذایی

Baja Fish Tacos

مقدار در هر خدمت

کالری 304 کالری از چربی 9

٪ ارزش روزانه*

چربی 1 گرم

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 49mg16٪

سدیم 361mg15٪

پتاسیم 541mg15٪

کربوهیدرات 40 گرم13٪

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 26 گرم52٪

ویتامین A 243IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 29mg

اهن 3mg17٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *