Bisteces a la Mexicana (خورشت گوشت گاو به سبک مکزیکی)

Bisteces a la Mexicoana خورشت گوشت گاو به سبک مکزیکی است که با حرارت کم با گوجه فرنگی ، ژالاپنوس ، پیاز ، گیاهان و ادویه جات می پزد.

Bisteces a la Mexicana (خورشت گوشت گاو به سبک مکزیکی)

من تمام وقت خورشت گوشت گاو کلمبیایی درست می کنم (Carne Guisada) اما می خواهم یک نسخه مکزیکی آن را امتحان کنم. گوشت گاو مکزیکی مواد مشابهی دارد اما از jalapenos استفاده می کند که خورشت گوشت گاو کلمبیایی هرگز از آن استفاده نمی کند. در کلمبیا این غذا را معمولاً به همراه برنج و سیب زمینی یا یوکا سرو می کنند. در مکزیک ، آنها آن را با برنج و تورتیلا ، به علاوه ترشی جالاپنو در کنار آن سرو می کنند.

خورشت بیف مکزیکی با ملاقه.

“بیستک a la Mexicoana” به چه معناست؟

در اسپانیایی ، “bistec” به معنی استیک است ، و “a la Mexicana” به این معنی است که این غذا دارای رنگ پرچم مکزیک باشد ، که از گوجه فرنگی ، پیاز سفید و jalapenos بدست می آید.

من این دستور را از کتاب آشپزی Nopalito: A Mexican Kitchen (لینک وابسته) توسط Gonzalo Guzmán و Stacy Adimando تهیه کردم. این کتاب “100 دستور غذای محلی مکزیکی از رستوران محبوب سانفرانسیسکو” را به همین نام برجسته می کند. دستور العمل های بسیار خوشمزه ای در این کتاب آشپزی وجود دارد که صبر نمی کنم امتحان کنم. همه چیز ، از ذرت توست با کرما ، تامالس ، و فرسکو کیسو گرفته تا کوکتل و نقاشی های دیواری آگوا.

غذای پیشنهادی  برنج خیار ، سس سمبل ویلاریکا آسان

در اینجا بخشی از نویسندگان در مورد این دستور العمل بیستک آورده شده است:

“از آنجا که در دهکده من و دیگر روستاهای کوچکتر مکزیک ، گوشت گاو کمیاب و گران بود ، شما به ندرت می توانستید یک استیک کامل سرو کنید. به همین دلیل است Bisteces a la Mexicoana به طور سنتی به قطعات کوچک بریده می شود ، مناسب برای به اشتراک گذاری. همانند بسیاری از غذاهای دسته ای بزرگ گوشت در فرهنگ مکزیک ، این غذا قرار است با تورتیلا جمع شود – یا بهتر از آن ، تورتیلا پر شده با کمی برنج سفید و با دست خورده شود. “

من واقعاً دوست داشتم که چگونه این خورشت گوشت گاو مکزیکی به وجود آمد. برای ملایم کردن آن ، دانه ها و غشا را از ژالاپنو جدا کردم ، بنابراین ادویه ای نبود ، که برای مدیسون مناسب بود. اگر آن را گرم دوست دارید ، فقط دانه ها را بگذارید یا از فلفل دلمه ای استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  اسپاگتی پوتانسکا - یک قابلمه - Skinnytaste

گچ بری برای خورشت گوشت گاو

طرز تهیه خورشت گوشت گاو مکزیکیطرز تهیه خورشت گوشت گاو مکزیکیخورشت گوشت گاو مکزیکیBistecas a la Mexicoana

دستور العمل های مکزیکی بیشتری که دوست خواهید داشت:

Bisteces a la Mexicana (خورشت گوشت گاو به سبک مکزیکی)

227 کالس
24 پروتئین
53 کربوهیدرات
11.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

کل زمان: 55 دقیقه

Bisteces a la Mexicoana یک خورشت گوشت گاو به سبک مکزیکی است که با حرارت کم با گوجه فرنگی ، ژالاپنوس ، پیاز و گیاهان و ادویه های مکزیکی طبخ می شود.

  • 2 پوند گچ بری برتر، به مکعب های 3/4 اینچی خرد شده است
  • 2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز سفید بزرگ، قطعه قطعه قطعه شده به ضخامت 1/4 اینچ ، نصف شده (2 فنجان)
  • 4 نوعی فلفل سبز مکزیکی، ساقه دار و برش خورده (دانه ها را برای ملایم بردارید ، برای ادویه بگذارید)
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 2 فنجان ها گوجه فرنگی خرد شده و آب آن، از 2 قوطی
  • 1/2 جام گشنیز، خرد شده

اختیاری برای خدمت:

  • تورتیلا ذرت نرم
  • برنج پخته شده
  • ترشی جالاپنوس
  • گوشت گاو را با نمک مزه دار کنید و بگذارید 1 ساعت بماند.

  • در یک ظرف بزرگ چدنی یا اجاق گاز هلندی ، روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، گوشت را اضافه کرده و بپزید ، 4 تا 5 دقیقه هم بزنید.

  • پیاز ، جالاپنو ، پونه کوهی و زیره را اضافه کنید و بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند ، 10 دقیقه.

  • حرارت را کم کنید ، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و هر 5 دقیقه با همزن روی آن را بپزید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید ، تا زمانی که گوشت نرم شود ، حدود 45 دقیقه. گشنیز را اضافه کنید.

  • گوشت را تقسیم کرده و در صورت تمایل به سبک خانوادگی با تورتیلا گرم ، برنج و ترشی جالاپنو کنار آن سرو کنید.

غذای پیشنهادی  طرز تهیه گل کلم سرخ کن هوا

خدمت: 1جام، کالری: 227کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 53g، پروتئین: 24g، چربی: 11.5g، چربی های اشباع شده: 4g، کلسترول: 52میلی گرم، سدیم: 465میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 3g

نقاط هوشمند آبی: 3

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش: 3

کلید واژه ها: دستور خورشت گوشت گاو ، تاکو گوشت گاو ، خورشت گوشت گاو مکزیکی

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *