عاشقان گوشت گاو ، این غذای سریع استیک کلمبیایی Carne en Bistec را که با پیاز ، گوجه فرنگی و زیره پخته شده دوست دارید. پیاز و گوجه فرنگی یک سس خوش طعم ایجاد می کنند که به طور عالی روی برنج سرو می شود.

Carne en Bistec
Carne en Bistec – استیک کلمبیایی

این را با یک تخم مرغ روی آن سرو کنید و به آن Bistec a Caballo گفته می شود. مامان من کلمبیایی است و همیشه وقتی بچه بودم این غذا را درست می کرد یکی از غذاهای مورد علاقه من بود! چند دستور العمل لاتین دیگر که من آنها را دوست دارم ، Carne Machacada (استیک مکعبی با فلفل و پیاز) Carne Guisada و خرد شده گوشت خوک سیر- آهک.

Carne en Bistec a caballo

اگر مجبور باشم غذاهای لاتین را با یک کلمه توصیف کنم ، طعم و راحتی آن است. دوستان و خانواده من وقتی بعضی از غذاهای لاتین را که بزرگ کردم با خوردن غذا می پزم خیلی دوست دارند ، برای من این غذاها غذای راحتی من است. Picadillo ، Sancocho ، Pollo Guisado همه غذاهایی هستند که احساس می کنند برای من خانه است.

انواع مختلف این دستور را در کشورهای مختلف آمریکای جنوبی و مرکزی پیدا خواهید کرد. برخی گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد می کنند ، برخی به جای پیاز از پیاز کوهی استفاده می کنند که بسیار خوشمزه است. در زمان کودکی پیازها را دور می کردم اما اکنون فقط آنها را دوست دارم. برای من ، تخم مرغ بالای صفحه ضروری است اما کاملاً اختیاری است.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه آسان brinjal sabzi - Raks Kitchen

نکات مفید

  • قبل از شروع و پز تمام مواد خود را از قبل آماده کنید.
  • استیک ها باید خیلی نازک خرد شوند تا سریع بپزند.
  • روی آن را از برنج گل کلم یا سبزیجات ساطوری شده میل کنید تا کم کربوهیدرات شود.
  • استیک کناری نوک نخل یا جوجه لندنی یک گزینه عالی است ، این استیک لاغر اضافی با سنگ مرمر بسیار کم است. این برش معمولاً باید مرینت شود یا خیلی نازک برش داده شود تا سخت نباشد. در اینجا یک منبع عالی وجود دارد که دوست دارم اغلب برای 29 برش لاغر گوشت گاو به آن اشاره کنم. اگر بودجه شما اجازه می دهد ، گوشت گاو تغذیه شده با چمن خریداری کنید که دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری است و اسیدهای چرب امگا 3 که برای قلب مفید هستند ، بیشتر است.

استیک کلمبیایی با پیاز و گوجه فرنگی Carne en Bistec a caballo

کارنی بیستک کلمبیایی – استیک کلمبیایی با پیاز و گوجه فرنگی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

کل زمان: 25 دقیقه

عاشقان گوشت گاو ، این غذای سریع استیک کلمبیایی Carne en Bistec را که با پیاز ، گوجه فرنگی و زیره پخته شده دوست دارید.

  • 1-1 / 2 پوند استیک نوعی گچ بری، قطعه قطعه شده بسیار نازک
  • نمک کوشر به مزه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری زیره
  • 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز متوسط، ورقه ای نازک یا خرد شده
  • 1 گوجه فرنگی خیلی بزرگ یا 2 گوجه فرنگی متوسط، ورقه ای نازک یا خرد شده
  • برنج پخته شده و تخم مرغ سرخ شده، برای سرو اختیاری است
  • استیک را با 1 قاشق چایخوری نمک و پودر سیر میل کنید.

  • یک ماهیتابه بزرگ را گرم کنید تا خیلی داغ شود.

  • 2 قاشق چایخوری روغن و سپس نیمی از استیک را اضافه کنید و از هر طرف کمتر از یک دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.

  • استیک را کنار بگذارید ، یک قاشق چای خوری روغن دیگر اضافه کرده و استیک باقیمانده را بپزید. کنار بگذار

  • حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، یک قاشق چای خوری روغن دیگر اضافه کرده و پیاز را اضافه کنید.

  • 2 دقیقه بپزید ، تا نرم شود و گوجه فرنگی را اضافه کنید.

  • با نمک بیشتر مزه دار کنید ، حدود 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری. فلفل سیاه و زیره را اضافه کنید و حرارت را کم و متوسط ​​کنید.

  • 1/4 فنجان آب اضافه کنید و چند دقیقه دم بکشید تا سس ایجاد شود ، در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید و در صورت لزوم چاشنی را تنظیم کنید.

  • استیک را بهمراه قطره چکان به ظرف برگردانید ، خوب ترکیب کنید و از روی حرارت بردارید.

  • برای یک گزینه کم کربوهیدرات با یک تخم مرغ بالا در سمت آفتاب ، روی برنج یا برنج گیاهی سرو کنید.

خدمت: 4استیک اونس با سس + گوجه پیاز، کالری: 188کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 3g، پروتئین: 25.2g، چربی: 7.2g، چربی های اشباع شده: 0.5g، سدیم: 49میلی گرم، فیبر: 0.7g

نقاط هوشمند آبی: 4

نقاط هوشمند سبز: 4

نقاط هوشمند بنفش: 5

امتیازات +: 4

کلید واژه ها: کارن بیستک ، استیک کلمبیایی ، دستورهای استیک اسپانیایی ، استیک و گوجه فرنگی ، استیک با گوجه فرنگی و پیاز