Copycat Texas Roadhouse Rolls و کره عسل دارچین

کرکی ، ذوب شدن در دهان شما کپی برداری عالی از رول های معروف Road Road Texas است. تماشا کنید که این رول ها به محض برخورد به میز ناپدید می شوند!

من اینها را بهترین رول ها در کل دنیا اعلام می کنم! تازه پخته شده و بسیار نرم و نرم ، با استفاده از این کره عسل دارچین (که بهتر از کره Roadhouse Button است برای تجربه ای آسمانی) امتحان کنید.

رول نرم و کپی نرم کپی کات تگزاس Roadhouse با کره عسل دارچین.

Copycat Texas Roadhouse Rolls

اگر همه واقعاً با خود صادق باشند ، همه اعتراف می کنند که برای رول شدن به Texas Roadhouse می روند. آنها خیلی نرم و خوش طعم هستند و روی آن کره کره ذوب شده قرار دارد. با کره عسل دارچین گرم سرو شده بسیار خوب است و اکنون می تواند هر وقت بخواهید میز شما را جلب کند.

این یک خمیر غنی شده است که با کره و سپس دوباره با کره عسل دارچین خرد می شود ، چه چیزی را دوست ندارد ؟! یک نانوای تازه کار می تواند به این مهارت تسلط داشته باشد و خانواده ها و دوستانش را وا می دارد. سخت ترین قسمت انتظار بلند شدن و پخت آنها خواهد بود!

مواد تشکیل دهنده رول Roadhouse:

این منگنه های شربت خانه را در دست داشته باشید تا هر زمان که اصرار یا مناسبت پیش آمد ، این جاده های تگزاس را به هم بزنید. این رول ها همیشه مورد علاقه خانواده هستند و در مدت زمان کمی قابل تهیه هستند!

  • مخمر خشک فعال: بین مخمر فعال و فوری تفاوت وجود دارد ، شما می توانید از هر یک استفاده کنید ، من در زیر توضیح خواهم داد.
  • قند: برای مخمر.
  • آب گرم: برای کمک به شکوفایی مخمر لازم است.
  • شیر: برای ایجاد یک رول نرم و لطیف از شیر کامل استفاده کنید.
  • کره ذوب شده: وقتی ذوب شود بهتر مخلوط می شود و عطر و طعم خارق العاده ای می بخشد.
  • ارد: آرد نان سفید نشده بهترین نمونه برای تکرار بافت Roadhouse تگزاس است.
  • تخم مرغ: غنای بیشتری به خمیر اضافه می کند.
  • نمک: نمک را کنار نگذارید ، لازم است که سرعت رشد را کم کنید و به خمیر عمق عطر و طعم دهید.

ساخت رول های Road Road Texas:

تهیه نان در بعضی مواقع به نوعی ایجاد رعب و وحشت می کند. اما به طور جدی هیچ چیز با نان تازه تهیه شده در خانه قابل مقایسه نیست. با کمال تعجب این دستور العمل بسیار ساده است! شما تعجب خواهید کرد که چقدر سریع و آسان این رول های روهاوس ساخته می شود.

  1. مخمر: مخمر ، شکر و آب گرم را در مخلوط کن خود قرار دهید و اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود که حدود 5 دقیقه طول می کشد.
  2. پوسته پوسته شدن: در همین حال شیر خود را به مدت 45 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود. بگذارید تا خنک شود تا ولرم شود.
  3. مخلوط کردن: شیر را بهمراه شکر و نیمی از آرد به مخلوط مخمر خود اضافه کنید. کاملا مخلوط کنید ، سپس بگذارید 10 دقیقه بماند.
  4. ترکیب: بعد تخم مرغ و نمک را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید. به دنبال آن مخلوط آرد باقیمانده تا یک خمیر نرم ایجاد شود.
  5. ورز دادن: با استفاده از قلاب خمیر یا عضلات خمیر را ورز دهید تا صاف و سفت شود.
  6. بالا آمدن: روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید تا تا اندازه آن دو برابر شود. آن را مشت کنید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.
  7. رول: روی یک سطح کمی آرد پاشی شده ، خمیر را در یک مستطیل بزرگ با ضخامت 1/2 اینچ بغلتانید. از وسط نصف کنید سپس هر نیمه را به 6 قطعه مربع برش دهید.
  8. پخت: روی یک ورق پخت چرب قرار داده و اجازه دهید تا دوباره بلند شود و سپس آن را در دمای 350 و برای مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
غذای پیشنهادی  برنامه 7 روز غذای سالم (14 تا 20 سپتامبر)

ساخت رول های نرم و نرم کرکی

نکاتی برای کار با مخمر:

نان های مخمر می توانند ترسناک باشند اما اگر این نکات را رعایت کنید هر بار مهارت و موفقیت خواهید یافت. بهترین روش برای مدیریت مخمر و ساختن اغلب این رول های Road Road Texas را بیاموزید!

  • چیه؟ مخمر یک سلول زنده میکروسکوپی است که می تواند با تولید سریع گاز دی اکسید کربن تولید و رشد کند و نان را تولید کند.
  • به آن غذا دهید: مخمر برای رشد به یک قند و مایع گرم نیاز دارد.
  • آب گرم: آب برای رشد مطلوب مخمر باید حدود 80 درجه فارنهایت باشد. استفاده از آب گرم از شیر کاملاً کار می کند.
  • مخمر فعال: این دستور با استفاده از شکر و آب گرم از مخمر فعال استفاده می کند که باید فعال شود.
  • مخمر فوری: لازم نیست مخمر فوری را فعال کنید تا بتواند در آن مخلوط شود.
  • مخمر منقضی شده: همیشه تاریخ انقضا خود را بررسی کنید و مخمرهای استفاده نشده را در یخچال یا فریزر نگه دارید تا طراوت و شادابی را حفظ کند. اگر مخمر خود را با آب و شکر مخلوط کردید و رشد نکرد ، از آن استفاده نکنید. نان شما بلند نمی شود
  • مکان گرم برای برخاستن: اگر خمیر در جای گرم نگهداری شود ، به بهترین وجه بالا می رود. اگر آشپزخانه شما سرد است ، اجاق خود را با دمای 100-125 درجه گرم کنید سپس آن را خاموش کنید. خمیر خود را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و در فر قرار دهید تا اندازه آن دو برابر شود.
غذای پیشنهادی  لوبیای تازه قابلمه گلدان فوری - Skinnytaste

تهیه رول های نرم و غلیظ نرم و برش آماده شدن برای پخت.

نکاتی برای Perfect Texas Roll:

ساخت این رول ها آسان است ، اما در اینجا چند روش مطمئن وجود دارد که هر بار آنها را بی نقص می کند و همچنین برخی از تغییرات را ارائه می دهد. این دستور رول قطعاً نگهدارنده است!

  • قند: شکر غذای مخمر شما است ، به رشد آن کمک می کند ، از شکر سفید استفاده کنید تا طعم آن تغییر نکند ،
  • خمیر: خمیر شما باید چسبناک باشد اما چسبناک نباشد. اگر خیلی چسبناک باشد اگر آن را لمس کنید مقدار زیادی از آن را در دست خواهید داشت. هر بار یک قاشق غذاخوری آرد کمی بیشتر اضافه کنید تا قوام مورد نظر شما حاصل شود.
  • شیر: سوزاندن شیر برای کمک به تجزیه پروتئین ها ، که می تواند گلوتن را به خوبی در نان شما ایجاد نکند ، بسیار مهم است. پایین آوردن آن در دمای ولرم برای کمک به رشد مخمر بدون از بین بردن آن بسیار حیاتی است.
  • برش دادن: با بدست آوردن این شکل مربع شکل Roadhouse ، از یک برش پیتزا برای برش سریع و بدون پاره شدن خمیر که چاقو انجام می دهد ، استفاده کنید.
  • برترین های کره ای: صبر کنید تا صبر کنید تا رول ها کمی خنک شوند و با کره ذوب شده مسواک بزنید.
  • ذخیره سازی: رول های کاملاً خنک شده را در ظرف در بسته یا کیسه Ziploc تا 3 روز نگه دارید. در کیسه فریزر تا 2 ماه یخ بزنید.
  • دو برابر: این دستور العمل برای جمعیت دو برابر آسان است. مواد را دو برابر کنید اما زمان پخت را افزایش ندهید.

رول نرم و کپی نرم کپی کات تگزاس Roadhouse با کره عسل دارچین.

کره عسل دارچین:

اکنون این کره عسل دارچین دقیقاً همان چیزی است که این رول روهاوس دوست دارند! این کره را روی یک رول گرم تگزاس پخش کنید و شگفت انگیزترین ترکیب را داشته باشید!

  • کره: نرم کنید ، اما کره را ذوب نکنید تا به راحتی مخلوط شود.
  • شکر پودر شده: مخلوط می شود بدون اینکه مانند شکر دانه ای شود و کرک ایجاد کند.
  • عسل: قورمه های شیرین طلایی و قطره چکان به غلیظ شدن گسترش کمک می کند.
  • دارچین: یک مشت خوب تند اضافه می کند.

رول نرم و کپی نرم کپی کات تگزاس Roadhouse با کره عسل دارچین.

دستور العمل های شگفت انگیز بیشتر رول را امتحان کنید:

رولیک های Copycat Texas Roadhouse با کره عسل دارچین

زمان آماده سازی 25 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 35 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 12 رول

رول های خانگی خوشمزه و نرم که طعم آن دقیقاً مانند رول های تگزاس رودهاوس است!

  • 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
  • 1 قاشق چایخوری قند
  • ¼ جام آب گرم
  • 1 جام شیر
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • ¼ جام قند
  • 3-4 فنجان ها ارد
  • 1 تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • کره عسل دارچین
  1. شیر را به مدت 45 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. کره را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا آب شود. اجازه دهید شیر خنک شود تا ولرم شود.

  2. پس از دو برابر شدن مایه ، شیر را به مخلوط مخمر اضافه کنید. شکر و حدود نیمی از آرد را اضافه کنید تا به یک مافین برسد. بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.

  3. تخم مرغ و نمک را به مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. آرد باقی مانده را اضافه کنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود. خمیر را ورز دهید تا یکدست و سفت شود.

  4. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا تا اندازه آن دو برابر شود. وقتی دو برابر شد ، خمیر را مشت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

  5. یک سطح را کمی آرد بزنید و خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ ، تقریباً به ضخامت 1/2 اینچ درآورید. مستطیل را از وسط برش دهید و سپس هر نیمه را با برش پیتزا به 6 قطعه مربع برش دهید.

  6. روی ظرف پخت چرب شده قرار دهید و اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود.

  7. آن را در دمای 350 به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که رویه های آن قهوه ای طلایی شود بپزید.

  8. برای تهیه کره عسل ، کره ، پودر قند ، عسل و دارچین را با هم بزنید و روی رول های گرم سرو کنید.

دستور العمل در اصل در 5 نوامبر 2013 ارسال شده است

در 6 سپتامبر 2020 به روز شده است

ارزش غذایی

رولیک های Copycat Texas Roadhouse با کره عسل دارچین

مبلغ هر وعده

کالری 291 کالری از چربی 90

٪ ارزش روزانه*

چربی 10 گرم15٪

چربی اشباع 6 گرم30٪

کلسترول 39 میلی گرم13٪

سدیم 286 میلی گرم12٪

پتاسیم 79 میلی گرم

کربوهیدرات ها 47 گرم16٪

فیبر 1 گرم

شکر 22 گرم24٪

پروتئین 5 گرم10٪

ویتامین A 320IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 37 میلی گرم

اهن 2 میلی گرم11٪

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دسته ای از خانه های جاده تگزاس با هم در یک سبد غلت می زنند.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *