Murungai keerai podi ، طبل برگ پودر برای برنج

Murungai keerai podi (ادویه دار) برای برنج ، حتی خوب است که با idli dosa به آن بروید. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

بعد از توقف در آنجا برای صرف صبحانه ، من یک مغازه رستوران فروشی را در فروشگاه رستوران خریداری کردم. خیلی خوب و طعم آور بود. من می دانستم که آن را درهم ریخته است و فکر می کردم نمی توانم آن را در خانه درست کنم. ساختن پودر خارج از برگهای درام پیچیده خواهد بود. اما بعد از گفتن آمما که من پدی را خریدم ، او به من پودر کیرای Murungai خالص داد که خودش را در خانه ساخت.

غذای پیشنهادی  دستور العمل نهایی پن کیک شکلاتی

بعداً هرگز آن را امتحان نکردم که podi درست کنم ، زیرا من آن را برای ظروف معمولی که درست می کنم – سمبر ، کووتو ، آدائی. حتی poriyal ظاهری نادر نشان می دهد. این بار اگرچه من برای ساخت adai خریداری کردم ، اما چندی باقی مانده بود ، بنابراین تصمیم به ساخت پودی گرفت زیرا سهام من از همه podi نیز تمام شد. من آن را با اقتباس از خود ساخته ام دستور برگ برنج قسمت پودر

چگونه می توان برگهای طبل را خشک کرد؟

این برای حفظ برگ ها به عنوان پودر خشک بسیار عالی است. فقط کافی است روی یک حوله آشپزخانه تمیز یا سینی تمیز کرده و پخش کنید. باید در یک لایه باشد. آن را با پارچه بپوشانید و به مدت 3 روز در زیر آفتاب خشک کنید. به همین ترتیب می توانید داخل خانه نیز خشک کنید.
همچنین گذاشتن آن در یخچال نیز به آن اجازه می دهد خشک شود زیرا باعث خشک شدن برگ ها می شود.
بعداً فقط در این دستور العمل استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  Skillet Mix Berry Berry Cobler
murunga-keerai-podi

رنگ سبز مایل به سبز فقط در صورت ریز بودن برگهای درام است. در ابتدا ممکن است هنگام سنگ زنی به نظر نمی رسد سبز ، اما به عنوان پودر ، سبز می شود.

murungai-keerai-podi

چاپ پین

Murungai keerai podi (ادویه دار) برای برنج ،

Murungai keerai podi (ادویه دار) برای برنج ، حتی خوب است که با idli dosa به آن بروید. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 و 1/2 فنجان تا 2 فنجان برگ طبل
  • 2 قاشق غذاخوری چانا دال
  • 2 قاشق غذاخوری حبوبات
  • 2 قاشق غذاخوری بذر گشنیز
  • 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • 2 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
  • 6 فلفل قرمز
  • 1/8 قاشق غذاخوری Asafoetida
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک در صورت نیاز

دستورالعمل ها

  • ابتدا برگهای طبل را تمیز کنید. برگهای حشره یا برگهای زرد را بیرون بیاورید.

  • در دسته های کوچک از دسته های مختلف از کار بیرون بیایید. این روند را سریع می کند.

  • این کار را سریع انجام دهید تا برگها را جدا کنید و بعداً می توانید هر ساقه ای که در امتداد آن قرار دارد انتخاب کنید.

  • برگها را بشویید ، آب آن را تخلیه کنید ، روی حوله آشپزخانه به صورت تک لایه پخش کنید. پت آب اضافی را خشک می کند.

  • برای خلاص شدن از رطوبت اضافی ، آن را به مدت دو ساعت بگذارید.

  • سایر مواد لازم را جمع کنید.

  • یک قابلمه را با روغن گرم کنید ، فلفل قرمز ، asafoetida ، chana dal ، urad dal ، برگ گشنیز و فلفل سیاه را اضافه کنید.

  • کباب کنید تا اینکه dals شروع به طلایی کند. حالا دانه زیره را اضافه کنید.

  • فقط آنرا کباب کنید بدون اینکه آن را بسوزاند. برای خنک کردن در یک صفحه بشقاب بردارید.

  • برگهای طبل را به صورت پاشیده اضافه کنید. 30 ثانیه صبر کنید.

  • کمی جمع کنید بدون اینکه آن را جمع کنید. این کار برای اطمینان از سوزاندن برگها نیست. بنابراین کمی هم بزنید.

  • دوباره بگذارید در شعله کم یا متوسط ​​قرار گیرد تا خشک شود بدون اینکه رطوبت داشته باشد. باید ترد و سبک باشد.

  • همه چیز را به همراه نمک پودر کنید. می توانید ابتدا پودر فلفل قرمز ، asafoetida و برگهای طبل را به یک پودر بسیار ریز انتخاب کنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید. به این ترتیب بهترین رنگ سبز مایل به سبز podi را به شما معرفی می کنیم.

یادداشت

  • می توانید ابتدا پودر فلفل قرمز ، asafoetida و برگهای طبل را به یک پودر بسیار ریز انتخاب کنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید. به این ترتیب بهترین رنگ سبز مایل به سبز podi را به شما معرفی می کنیم.

Murungai keerai podi روش:

در ظروف نگهدارنده نگهدارنده و با استفاده از 15 روز استفاده کنید. اگر در یخچال نگهداری شود می تواند عمر مفید را دو برابر کند. با مخلوط کردن آن با برنج بخارپز ، یک لکه دار سخاوتمندانه روغن گای یا کنجد لذت ببرید. با idli هم بسیار عالی است.

drumstick-برگ-پودر
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *