Pani varagu vazhaipoo adai ، دستور پخت ارزوی آدای پروسو

proso-millet-vazhaipoo-adai

Pani varagu vazhaipoo adai صبحانه ، شام سالم و خوشمزه ای است. مغذی با ارزن ، دال مخلوط و افزودن خوبی از شکوفه موز. عکس ویدئویی سریع گام به گام.

پس از مدت ها ، شکوفه vazhaipoo / موز را خریداری کردم. معمولاً هر وقت به مصطفی می روم اگر خوب به نظر می رسد ، خرید می کنم. اما این روزها ، ما آن را در نزدیکی سری موروگان پیدا می کنیم ، اما من اغلب اوقات که هر وقت به آنجا می روم ، فقط با دیدن همه سبزیجات هندی و ظاهر تازه آن هیجان زده می شوم. همچنین ، من بسیاری از سبزیجات دیگر را خریداری می کنم و قطعاً می دانم که تمیز کننده تنبل vazhaipoo خواهم شد

اما این بار من آگاهانه خریدم تا در رژیم غذایی بگنجانم زیرا مدت زمان طولانی است. آن هم تازه بود. من به فکر افتادم که وازایپو دوسای آمما را درست کند ، اما من برای این هفته هنوز خمیر بی نظیر دوس نکرده ام اما باید فوراً وازایپو بپزم.

غذای پیشنهادی  دستور العمل Easy One Pot Ground Beef Stroganoff
pani-varagu-adai-recipe

ارزن Pani Varagu در انگلیسی به عنوان ارزن Proso شناخته می شود. من در مورد این ارزن در دانستم اینستاگرام Shanthram و همین را در مصطفی (ارزن های قومی مانا) مشاهده کرد ، بنابراین متوجه شدم. همچنین من این دستور را از اینجا.

چگونه Vazhaipoo را انتخاب و خریداری کنیم؟

ابتدا بگذارید نحوه انتخاب vazhaipoo و خرید را با شما در میان بگذارم. در بعضی از مغازه ها بسته بندی شده است ، بنابراین فرصت کمتری برای دانستن اینکه تازه است یا خیر وجود دارد. اما اگر به همین صورت نگه داشته شود ، کمی شکوفه را می بینم که گلبرگ بیرونی را بدون آسیب رساندن به آن بلند می کند. به همین ترتیب ، اگر سفیدتر و بدون لکه های سیاه باشد ، می دانم که خرید آن تازه و خوب است. اگر سیاه شده باشد یا تا حدی لکه داشته باشد (حشره) یکی دیگر را انتخاب می کنم. همچنین نباید به راحتی از بین برود.

غذای پیشنهادی  Poondu karuveppilai chutney podi، chutney خشک

نحوه تهیه Pani varagu vazhaipoo adai خلاصه

در مرحله اول ، 3-4 بار بشویید و ارزن و دل را حداقل 3 ساعت با هم خیس کنید. در حالی که معنی آن است ، vazhaipoo را تمیز کرده و تقریباً خرد کنید. پس از آن ، اگر قصد ندارید بلافاصله آسیاب کنید ، آن را غوطه ور کنید. در ابتدا آب را از مواد خیسانده شده تخلیه کرده و همراه با فلفل قرمز ، نمک خرد کنید. سپس شکوفه موز را تقریباً خرد کنید. به دنبال آن همه چیز را مخلوط کرده و پیاز خرد شده ، برگ های کاری را اضافه کنید. بلافاصله adai را بسازید ، حداکثر 2 ساعت می توانید در بالای صفحه بگذارید.

غذای پیشنهادی  جوجه سرخ شده و وافل

تغییرات

  • سرانجام می توان از برنج idli به جای ارزن استفاده کرد
  • به جای اینکه آسیاب کنید ، vazhaipoo ریز خرد شده را اضافه کنید.
  • در واقع ، شما می توانید زنجبیل ریز خرد شده را نوک بزنید / آن را خرد کنید.
  • از چیلی سبز به جای چیلی قرمز استفاده کنید ، دانه های رازیانه و نارگیل را برای طعم بیشتر اضافه کنید.

ذخیره سازی / زندگی خود

خمیر را داخل یخچال نگه دارید و ظرف یک روز درست کنید. از آنجا که ما از ارزن و vazhaipoo استفاده می کنیم ، بهتر است نگذاریم تخمیر شود. خمیر از بالا تیره می شود ، بنابراین هر بار قبل از ایجاد آدا مخلوط کنید.

آیا ویدیو بیشتر مورد علاقه شماست؟

تماشا کنید: فیلم سریع نحوه تهیه pani varagu adai

pani-varagu-adai

چاپ
سنجاق زدن

پانی واراگو وازایپو آدایی

Pani varagu vazhaipoo adai صبحانه ، شام سالم و خوشمزه ای است. مغذی همراه با ارزن ، دال مخلوط و خوبی از شکوفه موز. عکس ویدئویی سریع گام به گام.

کل زمان 3 ساعت ها 40 دقایق

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام پانی واراگو ارزن پروسو
  • 2 فنجان ها گل موز خرد شده
  • 1 جام پیاز خرد شده
  • 5 فلفل قرمز
  • ¼ جام چانا دال
  • ¼ جام تور دال
  • 1 قاشق غذاخوری مونگ دال
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات
  • ¼ قاشق چایخوری آسافوتیدا
  • نمک را در صورت لزوم
  • 1 برگ کاری بهاری

دستورالعمل ها

  • ارزن ها را بگیرید ، همه رقص ها را در یک کاسه بریزید. 3-4 بار بشویید و حداقل 3 ساعت خیس کنید.

  • پس از اتمام ، آب را تخلیه کنید. ابتدا فلفل قرمز و نمک را درشت خرد کنید.

  • روی آن را با دستی پر از مخلوط ارزن خیسانده ، آب کمی روی آن قرار دهید. چرخ کنید تا چیلیز خوب آسیاب شود.

  • حالا همه مخلوط ارزن خیس خورده ، آب کمی را اضافه کنید و خوب خرد کنید. بافت باید به اندازه کافی خوب باشد که ارزن پرو نیز مانند راوا آسیاب شود.

  • به ظرف مخلوط کن منتقل کنید. وازایپو را که کاملاً خرد شده ، خرد کنید.

  • خمیر مایه را بهمراه پیاز خرد شده ، برگهای کاری و آسفوتیدا مخلوط کنید.

  • خوب مخلوط کنید و در صورت نیاز قوام را با آب تنظیم کنید.

  • یک تاوا را گرم کنید و کمی روغن بپاشید. ملاقه پر از خمیر را به یک آدای ضخیم پهن کنید.

  • با شعله متوسط ​​بپزید. در صورت تمایل می توانید آشپزی پوشیده را انتخاب کنید.

  • تلنگر کنید و بپزید تا هر دو طرف آن طلایی شود. در صورت نیاز روغن چاشنی بزنید.

یادداشت

  • کاملاً طبیعی است که از آنجا که ما وازهایپو را اضافه می کنیم ، از بالا خمیر تیره می شود. هر بار قبل از پخش مخلوط کنید.
  • من از پیاز ریز استفاده کردم اما شما هم می توانید از پیاز بزرگ استفاده کنید.
  • به جای ارزن از برنج idli استفاده کنید.
  • همچنین می توانید به جای اینکه آسیاب کنید ، vazhaipoo ریز خرد شده را اضافه کنید.

عکس های گام به گام Pani Varagu vazhaipoo adai:

  1. ارزن ها را بگیرید ، همه رقص ها را در یک کاسه بریزید. 3-4 بار بشویید و حداقل 3 ساعت خیس کنید.
  2. پس از اتمام ، آب را تخلیه کنید. ابتدا فلفل قرمز و نمک را درشت خرد کنید.
  3. روی آن را با دستی پر از مخلوط ارزن خیسانده ، آب کمی روی آن قرار دهید. چرخ کنید تا چیلیز خوب آسیاب شود.
  4. حالا تمام مخلوط ارزن خیس خورده ، آب کمی را اضافه کنید و خوب خرد کنید. بافت باید به اندازه کافی خوب باشد که ارزن پرو نیز مانند راوا آسیاب شود.
  5. به ظرف مخلوط کن منتقل کنید.
  6. وازایپو را که کاملاً خرد شده ، خرد کنید.
  7. خمیر مایه را بهمراه پیاز خرد شده ، برگهای کاری و آسفوتیدا مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید و در صورت نیاز قوام را با آب تنظیم کنید.
  8. یک تاوا را گرم کنید و کمی روغن بپاشید. ملاقه پر از خمیر را به یک آدای ضخیم پهن کنید. با شعله متوسط ​​بپزید. در صورت تمایل می توانید آشپزی پوشیده را انتخاب کنید.
  9. تلنگر کنید و بپزید تا هر دو طرف آن طلایی شود. در صورت نیاز روغن چاشنی بزنید.

با چتنی گشنیز نارگیل مثل من که برای یک دسته کوچک موسیقی جاز دوست داشتم سرو کنید.

vazhaipoo-adai

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *