این Pho میگو با سبزیجات (سوپ رشته فرنگی ویتنامی) از قراضه استفاده هوشمندانه می کند ، بنابراین می توانید یک میانبر تهیه کنید که طعم آن این است که تمام روز را با جوشیدن سپری کرده و در عین حال زباله صفر دارد.

میگو Pho با chopsticks
میگو Pho با سبزیجات

بچه ها این سوپ خیلی خوبه! مانند ، سوپ مورد علاقه جدید من خوب است! به لطف استفاده از آبگوشت فروشگاهی در اینجا به سرعت جمع می شود. برای دریافت pho با کیفیت رستوران ، در کسری از زمان ، آبگوشت قبل از افزودن میگو و سبزیجات ، با مواد معطر و سس می جوشد. غیر از رشته فرنگی ، این pho یک وعده غذایی یک قابلمه است. برای تهیه دستورات بیشتر ویتنامی ، Shaking Beef ، Shrimp Summer Rolls و Slow-Cooker Bahn Mi Rice Bows را امتحان کنید.

میگو Pho با chopsticks

میگو pho چیست؟

میگو pho که “fuh” تلفظ می شود ، یک سوپ سنتی ویتنامی است که از میگو و سبزیجات در یک آبگوشت معطر که روی رشته های برنج سرو می شود و انواع مختلفی از تزیینات روی آن قرار دارد ، تشکیل شده است. این غذا معمولاً با چوب های چپستیک و یک قاشق سوپ بزرگ خورده می شود اما از هرچه دارید استفاده کنید

سهام کاملا ظریف است ، شما مجبورید در اینجا به من اعتماد کنید! چیزی را کنار نگذارید برای سهام میانبر من ، از مواد زیر برای طعم دادن به سهام استفاده می کنم:

  • سس ماهی
  • سس سویا
  • چوب دارچین
  • غلاف انیسون ستاره ای
  • زنجبیل برش خورده
  • پوسته میگو (اگر از میگوهایی که قبلاً پوست آن استفاده شده است استفاده می کنید ، نگران اضافه کردن پوسته به آبگوشت نباشید.)
غذای پیشنهادی  ورق پان ترکیه Meatloaf و کلم بروکلی

نودل های برنج خشک را برای pho چگونه می پزید؟

رشته های برنجی در بخش آسیایی هر سوپرمارکت بسیار آسان یافت می شود و بسیار سریع طبخ می شود. شما به سادگی با استفاده از یکی از دو روش آنها را در آب گرم خیس می کنید:

  • رشته ها را در یک کاسه ضد حرارت بریزید و از قوری چای آب بریزید ،
    یا
  • آب را در قابلمه زود بگذارید و ماکارونی را از روی حرارت اضافه کنید.

Pho Topings

بخشی از سرگرمی Pho این است که تزیینات بسیار ماجراجویی خودتان انتخاب می کنید. آنها بهترین روش برای تکرار تجربه ای هستند که در یک رستوران تجربه می کنید. بنابراین ، خیالتان راحت باشد از هر چیزی که به بهترین شکل به شما و خانواده تان تزئین می کند استفاده کنید من دوست دارم که با jalapeno ، نعناع ، پیاز کوهی ، و گیاه گشنیز بالای من بریزم. آب آهک و سریراچا نیز یک امر ضروری است!

در زیر لیستی از تزیینات Pho برای انتخاب وجود دارد:

  • سبزیجات: جوانه ماش ، پیازچه ، پیاز سفید تکه تکه شده
  • فلفل: Jalapenos ، فلفل قرمز
  • گیاهان: ریحان تایلندی ، نعناع ، گشنیز
  • سس: Sriracha ، hoisin ، آب آهک

سوپ رشته فرنگی میگو با چوب های خرد شدهسوپ رشته فرنگی میگو با چوب های خرد شدهسبزیجات میگو و سوپ رشته فرنگی به همراه chopstic

دستورهای غذایی آسیایی بیشتری که دوست خواهید داشت:

میگو Pho با سبزیجات

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

کل زمان: 1 ساعت

این Pho میگو با سبزیجات (سوپ رشته فرنگی ویتنامی) از قراضه استفاده هوشمندانه می کند ، بنابراین می توانید یک میانبر تهیه کنید که طعم آن این است که تمام روز را با جوشیدن سپری کرده و در عین حال زباله صفر داشته باشد.

  • 1 پوند میگو بزرگ
  • 1 کوارتز آبگوشت سبزیجات یا مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 چوب دارچین
  • 1 غلاف انیسون ستاره ای
  • 1- که در زنجبیل تکه ای، بریده شده
  • 8 اونس قارچ سفید، نصف شده
  • 1 گل گشنیز
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • 6 اونس رشته فرنگی نازک
  • 3 فنجان ها گل کلم یا کلم بروکلی، از 1 سر کوچک
  • چاشنی زدن: تکه تکه شده jalapeno ، گوه های آهک ،، جوانه ماش ، نعناع تازه ، ریحان تایلندی ، پیاز کوهی خرد شده ، سریراکا و / یا سس هویسین
  • اگر از میگوی منجمد استفاده می کنید ، آن را کاملاً آب کرده و تا آنجا که ممکن است آب آن را تخلیه کنید ، با استفاده از یک حوله کاغذی خشک کنید.

  • اگر از میگوی تازه و پوسته ای استفاده می کنید ، پوست آن را جدا کرده و پوسته ها را برای موجودی آن ذخیره کنید.

  • آبگوشت ، سس ماهی ، سس سویا ، چوب دارچین ، غلاف انیسون ستاره ای ، زنجبیل خرد شده و پوسته میگو (در صورت وجود) را به یک قابلمه متوسط ​​اضافه کرده و بگذارید تا دم بکشد.

  • قسمت های رویی برگ را از دسته گشنیز خرد کنید. همه ساقه ها را به قابلمه اضافه کنید.

  • به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خیلی معطر شود ، آن را بپزید ، سپس با استفاده از یک قاشق شکاف دار مواد جامد را خارج کرده و دور بریزید. بگذارید تا آرام آرام بجوشد.

  • در همین حال ، درست قبل از آماده شدن آبگوشت ، یک قابلمه پهن را با آب پر کنید و روی حرارت زیاد بجوشانید ، سپس آن را از روی حرارت برداشته و رشته های برنج را اضافه کنید.

  • بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه یا طبق دستورالعمل بسته خیس بخورد. آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • گل قارچ و گل گل کلم را به آبگوشت اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود اما هنوز ترد شود بپزید.

  • میگو را اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزید ، تا سفت ، مات و صورتی شود.

غذای پیشنهادی  Suraikai thuvaiyal ، بطری کدو تنبل Pith thogayal دستور العمل

برای خدمت:

  • رشته های برنج را ابتدا به هر کاسه تقسیم کنید ، سپس از یک قاشق شکاف دار برای پخش میگو و سبزیجات استفاده کنید ، تقریباً هر یک 1/4 فنجان.

  • 1 فنجان آبگوشت روی ملاقه بگذارید و هر طور که دوست دارید تزئین کنید.

  • با گوه های آهک و سریراکا سرو کنید.

غذای پیشنهادی  کاسه های تند بروکسل (کربوهیدرات کم)

خدمت: 1کاسه، کالری: 233کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 19.5g، پروتئین: 30.5g، چربی: 2.5g، چربی های اشباع شده: 0.5g، کلسترول: 172.5میلی گرم، سدیم: 1548.5میلی گرم، فیبر: 3.5g، قند: 4g

نقاط هوشمند آبی: 5

نقاط هوشمند سبز: 6

نقاط هوشمند بنفش: 5

کلید واژه ها: pho ، میگو pho ، سوپ میگو ، دستور العمل های سوپ