Salsa Fruit Waterwatering با چیپس دارچین پیتا

آب دهان میوه سالسا با چیپس دارچین پیتا به راحتی تهیه سالسا پر شده از میوه های تازه پر جنب و جوش است و با بهترین تراشه های دارچینی قند دارچین خانگی جفت می شود! طعم های شیرین و گرم شیرینی های پیتزا دارچین پیتزا و سالسای میوه ای رنگارنگ باعث می شود این نسخه جدید مورد علاقه شما از چیپس و سالسا در تابستان امسال باشد !!

این تراشه های tortilla بسیار فراموش نشدنی هستند و رضایت خاطر خانواده و دوستانتان از شما التماس می کنند که آنها را بارها و بارها تهیه کنید. برای سالساهای میوه بیشتر که خارق العاده است با تراشه های دارچین پیتا خود را امتحان کنید Salsa Fruit Fresh یا Salsa انبه را امتحان کنید!

سالسای آب دهان در یک کاسه.

سالسای میوه ای شگفت انگیز با چیپس دارچین پیتا

یکی از چیزهایی که من با گرم شدن هوا از آن لذت بردم همه ی دستور العمل های میوه تازه است. بنابراین ، هنگامی که من این سالسا میوه آب دهان را کشف کردم ، عاشق شدم! وقتی برای اولین بار یک چیپس پیتای دارچین را داخل آن فرو کردم ، متحیر شدم! من می دانستم که باید بلافاصله این را تایپ کنم و با شما به اشتراک بگذارم!

این سالس میوه به راحتی تهیه می شود و آب لیمو به میوه کمک می کند تا تازه بماند و رنگ ها برای زنده ماندن باقی بمانند. شکر این سس شگفت آور شیرین را ایجاد می کند که باعث می شود شما بخواهید کاسه لیس بزنید! چیپس ترد ، کشتی مناسبی است که با چاشنی گرم همه طعم های میوه را از بین می برد. تابستان امسال قادر نخواهید بود به اندازه کافی از این تراشه دارچین و ترکیب سالسای میوه بهره مند شوید!

در سالس میوه چیست؟

جالب ترین چیز در مورد این سالسا میوه این است که چقدر این ترکیبات متنوع هستند. از آنچه تازه و به نظر می رسد رنگارنگ و رسیده در بازار محلی کشاورزان ، جزایر تولیدی در فروشگاه مواد غذایی مورد علاقه خود یا حتی در باغچه خود استفاده کنید ، استفاده کنید! آب لیمو به شما کمک می کند تا میوه خامه ای شما تا حد امکان تازه بماند و شکر طعم دهنده ها را بیرون بیاورد و به این سالسا لعاب طبیعی می بخشد.

  • توت فرنگی: قبل از اینکه تکه های کوچک خرد کنید ، بدوزید. هدف این است که همه میوه ها یک اندازه باشند.
  • مادربزرگ اسمیت سیب: ابتدا پوست را قبل از خرد کردن و مخلوط کردن با میوه دیگر پوست کنید.
  • کیوی ها: از پوست لایه برداری و تاس خارج شوید. من عاشق بافت نرم این میوه در سالسا هستم. تضاد بسیار خوبی با سیب ها.
  • بلوبری: تنها میوه ای که نیازی به برش ندارید!
  • انبه: پوست را خرد کنید ، سپس به قطعات کوچک برش داده و با همه مواد مخلوط کنید.
  • قند: شیرینی را اضافه می کند و به شکل گیری لعاب از آب میوه ها در میوه ها کمک می کند!
  • آب لیمو: اگر از لیمو تازه استفاده می کنید ، به حدود نیم لیمو نیاز خواهید داشت.
غذای پیشنهادی  سیب زمینی سیب خانگی | منتقد دستور العمل

مواد لازم تراشه دارچین پیتا:

ترکیبات چیپس پیتا دارچین در خانه من است. حتی لازم نیست که فروشگاهی را اجرا کنم تا این تراشه ها اتفاق بیفتند! آنها را به همراه سالسای میوه به عنوان یک غذای سریع مهمان یا یک میان وعده بعدازظهر برای بچه های گرسنه جفت کنید! وقتی این مواد درگیر شوند واقعاً نمی توانید اشتباه کنید!

  • تورتیل آرد: مثلث ها را برش دهید ، سپس با کره و شکر دارچین بپوشانید.
  • کره: مسواک زدن با کره از هر دو طرف باعث ترد شدن برج ماسک می شود. در صورت تمایل می توانید از اسپری پخت و پز در هر دو طرف استفاده کنید.
  • قند: شیرینی در بالای تراشه پاشیده می شود.
  • دارچین: ادویه ای گرم که تراشه را پوشانده و کاملاً شیرین را تعریف می کند.

طرز تهیه بهترین سالسای میوه ای با چیپس دارچین پیتا:

وقتی فهمید که ساخت تراشه های پیتا در خانه چقدر ساده است ، شگفت زده شدم. آماده سازی آنها بسیار سریع و آسان است و بنابراین ارزش چند دقیقه اضافی داشتن تراشه های تازه تورشی را نیز دارد. اول از همه ، بوی شگفت انگیز است! در حالی که روکش دارچین قند در آن ذوب می شود ، تورتی باتری ترد می شود ، آشپزخانه را با بوی باورنکردنی خوشمزه پر می کند! سپس مقداری از میوه مورد علاقه خود را خرد کرده و آن را با آب لیمو و شکر و وویلا هم بزنید ، ضربه بزرگی به دستان خود زده است!

  1. دبستان: فر را تا 350 درجه گرم کنید.
  2. ترکیبات سالسا را ​​ترکیب کنید: در یک کاسه کوچک توت فرنگی ، سیب ، کیوی ، زغال اخته و انبه را با شکر و آب لیمو مخلوط کنید.
  3. تهیه tortilla: تورسیل ها را در یک لایه بگذارید و با کره مسواک بزنید. شکر دارچین را در بالا بپاشید. با استفاده از دستگاه برش پیتزا ، تورتیل ها را به صورت مثلث برش داده و روی یک ورقه پخت خود روی یک لایه قرار دهید.
  4. پخت تورتیلی: تورتیل ها را به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند در فر از قبل گرم شده خود قرار دهید.

سالسا میوه ها را در یک لیوان شیشه ای که آب آن را در یک فنجان اندازه گیری ریخته ، خرد کنید.

نکاتی برای انتخاب تازه ترین میوه ها:

برای ایجاد بهترین سالسا مزه دار ، میوه خود را با دقت انتخاب کنید. در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید هنگام انتخاب بهترین میوه به دنبال آن باشید …

  • توت فرنگی: به دنبال برگهای سبز سالم و رنگ قرمز روشن باشید. اندازه واقعا عطر و طعم را تأثیر نمی گذارد ، بنابراین بیش از حد نگران نباشید!
  • بلوبری: زغال اخته رسیده باید به رنگ آبی عمیق باشد. اگر خودتان آنها را انتخاب می کنید ، آنها باید درست بیایند و مجبور به پیچ و تاب یا ساقه نشوند.
  • مانگوس: انتخاب یک انبه خوب به رنگ نیست. درعوض ، وقتی فشردید ، به دنبال آن باشید که نرم باشد ، اما قارچ نباشد.
  • کیوی: اندازه آن اهمیتی ندارد که کیوی رسیده باشد. وقتی فشار ملایمی را روی کیوی رسیده اعمال می کنید باید کمی عملکرد داشته باشد. اگر هنوز سخت است ، بگذارید چند روز دیگر قبل از استفاده روی پیشخوان خود برسد.
  • مادربزرگ اسمیت سیب: پوست سبز روشن با لکه های کوچک نشانگر یک سیب رسیده است. پوست داخل باید سفید و واضح باشد.
غذای پیشنهادی  کلوچه تخم مرغ آسان | منتقد دستور العمل

ذخیره سازی سالسای میوه ای تازه:

من می توانم خیلی متعجب شوم اگر بعد از اینکه آن را به هر نوع جمع شدن برسانید ، از این کار باقی مانده است! مردم به طور جدی از این سالسا دیوانه می شوند! با این حال ، من می دانم که مواردی وجود دارد که ممکن است خود را با چیزهای باقیمانده پیدا کنید.

  • چگونه سالسا تازه ذخیره کنم؟ ذخیره در ظروف محفوظ. ظروف کم عمق یا کیسه های قابل آب بندی مجدد به بهترین وجه کار می کنند. نکته مهم این است که کمترین مقدار هوا در ظرف ممکن باشد.
  • آیا می توانم قبل از زمان سالسا درست کنم؟ آره! وقتی به درستی ذخیره شود 3-5 روز در یخچال خواهد ماند. من دوست دارم که برای بهترین نتیجه ، آن را در سبد چرخ دستی سالاد ذخیره کنم. آب آن بیرون می ریزد و میوه را از آب آلوده نمی کند. سپس درست قبل از سرو ، آب آن را به میوه اضافه می کنم.
  • آیا می توانید سالسا میوه را فریز کنید؟ سالسا به مدت 2 ماه در فریزر خوب خواهد بود. هنگام آماده شدن برای استفاده ، یک شب در یخچال ذوب کنید.
  • کدام یک از میوه ها در سالسای میوه بهتر عمل می کنند؟ سعی کنید ترکیبی متعادل از میوه های شیرین و اسیدی را انتخاب کنید. میوه های شیرین عبارتند از: انگور ، موز ، خرمالو ، انجیر. میوه های اسیدی عبارتند از: گریپ فروت ، آناناس و سیب ترش.
  • چگونه می توان میوه تازه را ذخیره کرد تا زمانی که من آماده تهیه سالسا باشم؟ میوه را طوری آماده کنید که گویی می خواهید بلافاصله از آن استفاده کنید. بشویید ، پوست بگیرید ، برش دهید و بگذارید میوه کاملاً خشک شود. سپس میوه ها را روی سینی مخصوص پخت ورقه شده با کاغذ пергаنت قرار دهید و اجازه یخ زدن دهید. سپس میوه را برداشته و درون یک کیسه قابل اطمینان قرار دهید. این باعث می شود میوه به جای یک توده بزرگ در تکه های فردی منجمد شود. هنگامی که آماده تهیه سالسای خود هستید ، اجازه دهید میوه در یخچال ذوب شود ، سپس با هم مخلوط کنید. فقط مراقب باشید ، میوه ممکن است بعد از یخ زدایی کمی شکننده تر از حد نرمال باشد.

Tortilla با کره قلمو زده می شود ، سپس دارچین را به بالای آن اضافه کرده و با برش های پیتزا به برش های مثلث برش می دهید.

چه چیزی را با چیپس دارچین پیتا سرو کنید:

من عاشق این چیپس های پیتا با سالسای میوه دهانم به دهانم می شوم هر بعد از ظهر هفته! آنها بچه های من را به خوردن میوه می رسانند و مملو از عطر و طعم خوشمزه هستند! من همچنین آنها را به عنوان یک دسر دوست دارم! همراه با پنیر خامه ای یا با شکلات ذوب شده خرد شده ، مقاومت ناپذیری دارند!

غذای پیشنهادی  سیر سیر ، غذای خیابانی به سبک کارناتاکا

ذخیره چیپس دارچین پیتا:

من اخیراً اهمیت پیشبرد امور و ذخیره آنها را یاد گرفته ام. غالباً وقتی بازدیدکنندگان غیر منتظره متوقف می شوند ، بسیار مفید است. این تراشه های tortilla یک زن و شوهر دو بار قبلاً عمر کرده اند! من فقط آنها را بیرون می آورم و یک غذای خانگی یا دسر مزه عالی را در عرض چند دقیقه مزه می کنم!

  • چگونه تراشه های تورتیلا را ذخیره کنم؟ اجازه دهید تراشه ها قبل از ذخیره سازی کاملاً خنک شوند. در یک ظرف هوایی قرار دهید. در دمای اتاق ذخیره کنید.
  • چه مدت تراشه های پیتا خوب هستند؟ تراشه های پیتا خانگی 4 روز پس از ساخته شدن دوام می آورند. اگر آنها را یخچال یا فریز کنید ، آنها حتی بیشتر عمر می کنند!
  • آیا می توانم چیپس پیتای دارچینی خانگی من را فریز کنم؟ بله ، یخ زدن تراشه های تورکیلی طولانی ترین طول عمر آنها را به همراه خواهد داشت. برای ذوب شدن در یخچال یک شبه یا به سادگی در مایکروویو به مدت 10 تا 30 ثانیه تا حرارت آنها را از حالت خنک شدن دوباره گرم کنید!

سالسا میوه را در یک کاسه با یک تراشه دارچین در آن آغشته کنید.

غذاهای خوشمزه تر سالسا میوه ای که دوست خواهید داشت!

سالس میوه ای با چیپس دارچین پیتا

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

زمان کل 25 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 8 مردم

آب دهان میوه سالسا با چیپس دارچین پیتا به راحتی تهیه سالسا پر شده از میوه های تازه پر جنب و جوش است و با بهترین تراشه های دارچینی قند دارچین خانگی جفت می شود! طعم های شیرین و گرم شیرینی های پیتزا دارچین پیتزا و سالسای میوه ای رنگارنگ باعث می شود این نسخه جدید مورد علاقه شما از چیپس و سالسا در تابستان امسال باشد !!

  • 1 پوند توت فرنگی تکه
  • 2 سیب مادربزرگ اسمیت تکه
  • 2 کیوی ها تکه
  • 1/2 فنجان بلوبری تکه
  • 1 انبه تکه
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • آب نیم لیمو

چیپس دارچین پیتا

  • 8 آرد تورتیلی
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1/4 فنجان قند
  • 1 قاشق سوپخوری دارچین

ارزش غذایی

سالس میوه ای با چیپس دارچین پیتا

مقدار در هر خدمت

کالری 230 کالری از چربی 45

٪ ارزش روزانه*

چربی 5 گرم

2 گرم چربی اشباع شده10٪

کلسترول 8mg

سدیم 233mg10٪

پتاسیم 303mg

کربوهیدرات 45 گرم15٪

فیبر 5 گرم20٪

25 گرم شکر28٪

پروتئین 4 گرم

ویتامین A 419IU

ویتامین سی 67mg81٪

کلسیم 64mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *