آب نبات مخلوط ماهی توت مخلوط شده با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده از طرز تهیه بیسکویت خوشمزه که در آن قرار گرفته و در ماهی چدنی پخته می شود.

Skillet Mixer Berry Buttermilk Cobbler با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده با بیسکویت خوشمزه که در آن قرار گرفته و در ماهی چدنی پخته می شود تهیه می شود.
Skillet Mix Berry Berry Cobler

امروز روز مناسبی برای پخت کباب است! من کباب ها را با تاپ های پوسته پوسته و میوه های شیرینشان دوست دارم. پختن آنها در یک مهارت باعث زنگ زدگی و بی حسی می شود. آنها بسیار متنوع هستند ، شما می توانید انواع توت ها را با هر میوه ای که در فصل است تغییر دهید. شما حتی می توانید از انواع توت های منجمد استفاده کنید ، من فقط به آنها اجازه می دهم ابتدا روی پیشخوان را ذوب کنند. برخی از بندهای مورد علاقه من Triple Berry Crisp ، Blueberry Peach Crisp و Apple Cranberry Crumble هستند.

Skillet Mixer Berry Buttermilk Cobbler با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده با بیسکویت خوشمزه که در آن قرار گرفته و در ماهی چدنی پخته می شود ساخته می شود. Skillet Mixer Berry Buttermilk Cobbler با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده با بیسکویت خوشمزه که در آن قرار گرفته و در ماهی چدنی پخته می شود تهیه می شود.

پر کردن کوبلر مورد علاقه من انواع توت ها مخلوط است ، اما استفاده از فقط زغال اخته نیز فوق العاده خواهد بود. این توت توت مخلوط تمشک ، تمشک و توت فرنگی را فراخوانی می کند. یک شیرینی کوچک از خامه شلاق در بالا برای سرو در انتها مناسب است.

این دستور العمل نوعی سبزیجات توت سنتی است زیرا نسبت به سایر دستور العمل ها کره و قند کمتری دارد. دانه های ترشی و ترد گزینه های خوبی برای دسر هستند زیرا شما با داشتن همه غذاهای جالب ، میوه خوبی را به دست می آورید. شما حتی می توانید باقیمانده صبحانه را برای خوردن یک صبحانه فشرده تر بخورید!

چگونه تخته سنگ را از ابتدا درست می کنید؟

  1. این تخته توت مخلوط چدن آسان است. ابتدا لازم است که ذرت ، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید ، انواع توت ها را اضافه کرده و به آن بپوشانید. عسل ، آب لیمو و سبزیجات ، و عصاره وانیل را اضافه کرده و درون یک ماهی چدن بریزید. در دمای 375 درجه به مدت 20-24 دقیقه بپزید تا لبه ها داغ و حباب شوند. هنگامی که توت ها را بیرون می آورید دمای فر را به 400 درجه افزایش دهید.
  2. در حالی که انواع توت ها پخته می شوند ، مواد خشک را برای صاف کردن آنها جمع می کنید. سپس با استفاده از یک برش شیرینی یا دو چاقو ، کره کره را خرد کنید تا تکه هایی به اندازه سنگریزه ایجاد شود. برای این مرحله می توانید از استند میکسر نیز استفاده کنید.
  3. کره و کره و روغن را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و در مخلوط آرد / کره مخلوط کنید تا فقط مرطوب شود. مراقب باشید که خمیر بیش از حد نباشد. خمیر را روی انواع توت ها ریخته و حدود 15-18 دقیقه بپزید. هنگامی که انواع توت ها حباب می شوند و قسمت های دیگر آن طلایی شده و از طریق آن پخته می شوند ، می دانید که این کار انجام شده است.
  4. با خارج شدن از فر از خلال کباب خیلی داغ می شود ، بنابراین بگذارید حدود 15 دقیقه آن را خنک کند. بسیار حیرت انگیز است که به درستی حفر نشوید ، اما شما نمی خواهید دهان خود را بسوزانید! پس از خنک شدن ، با یک دستمال خامه ای شلاق بزنید و لذت ببرید!
غذای پیشنهادی  Pretzels Soft Baked (دستورالعمل های گام به گام!)

آیا می توانید در میوه های یخ زده از میوه های یخ زده استفاده کنید؟

آره. اگر انواع توت تازه ندارید ، می توانید از میوه های یخ زده استفاده کنید. من به آنها اجازه می دهم قبل از پخت روی پیشخوان ذوب شوند.

انواع توت ها مخلوط شده در یک کاسه برای تخته سنگتهیه کوبلر با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی که با بیسکویت خوشمزه ای پوشانده شده و در ماهی چدنی پخته می شود.Skillet Mixer Berry Buttermilk Cobbler با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده با بیسکویت خوشمزه که در آن قرار گرفته و در ماهی چدنی پخته می شود تهیه می شود. Skillet Mixer Berry Buttermilk Cobbler با توت فرنگی ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده با بیسکویت خوشمزه که در آن قرار گرفته و در ماهی چدنی پخته می شود تهیه می شود.

سایر دسرهای توت را دوست خواهید داشت:

Skillet Mix Berry Berry Cobler

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت 10 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 20 دقیقه

آب نبات مخلوط ماهی توت مخلوط توت مخلوط توت مخلوط توت با توت ، تمشک و توت فرنگی پوشانده شده با یک بیسکویت خوشمزه که در بالا قرار دارد و در چدن Skillet.er پخته می شود.

برای پر کردن:

  • اسپری آشپزی
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • خرج کردن دارچین
  • خرج کردن نمک
  • 5 فنجان ها تمشک تازه مخلوط ، تمشک و توت فرنگی خرد شده
  • 1/4 فنجان عسل
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو تازه
  • به علاوه 1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای صدر:

  • 1/4 فنجان آرد گندم سبوس دار
  • 1/4 فنجان آرد همه منظوره را جدا نکنید
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • خرج کردن نمک
  • 2 قاشق غذاخوری کره شلاق شیرین سرد، خرد شده به قطعات کوچک (مانند Land O Lakes)
  • 1/3 فنجان کره بدون چربی
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف چدنی یا مینای دندان 10 اینچی را با روغن اسپری کنید.

  • در یک کاسه بزرگ ، ذرت ، دارچین و نمک را بزنید. در انواع توت ها مخلوط کنید و به آرامی مخلوط کنید تا روکش کنید. عسل ، آب لیمو ، پوست لیمو و وانیل را اضافه کرده و سپس به یک ظرف چدنی 10 اینچی منتقل کنید.

  • پخت تا زمانی که توت ها روی لبه ها داغ و حباب شوند ، حدود 20 تا 24 دقیقه.

  • ضمناً در یک کاسه متوسط ​​، آردها ، شکر ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را خرد کنید.

  • هنگامی که انواع توت ها آماده خارج کردن از فر هستند ، با استفاده از یک برش شیرینی (یا 2 چاقو) در کره سرد شده (که باید خیلی سرد باشد) برش دهید تا زمانی که قطعات به اندازه سنگریزه تشکیل شود.

  • در یک کاسه کوچک ، کره و کره را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. به مخلوط خشک اضافه کنید و مخلوط کنید تا فقط مرطوب شود ، مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود. آبگرمکن را با دقت از فر خارج کنید ، دمای فر را تا 400 درجه فارنهایت افزایش دهید و خمیر را روی انواع توت ها قاشق کنید.

  • آبگرمکن را با دقت از فر خارج کنید ، دمای فر را تا 400 درجه فارنهایت افزایش دهید و خمیر را روی انواع توت ها قاشق کنید.

  • دوباره در فر قرار دهید و پخت تا زمانی که توت ها حباب شوند و تاپ طلایی شود و از طریق آن پخته شود ، حدود 15 تا 18 دقیقه.

  • از فر خارج کنید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه قبل از غذا خنک شود.

در صورت استفاده از انواع توت های یخ زده ، بگذارید آنها را ذوب کنند.

خدمت: 1/ 2 فنجان، کالری: 151کیلوکالری، کربوهیدرات: 28گرم، پروتئین: 2گرم، چربی: 4گرم، چربی های اشباع شده: 1.5گرم، کلسترول: 5.5میلی گرم، سدیم: 100.5میلی گرم، فیبر: 4.5گرم، قند: 16.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 5

نقاط هوشمند سبز: 5

نقاط هوشمند بنفش: 5

کلید واژه ها: دسر میوه پخته شده ، دانه های توت ، توت فرنگی ، دسر با انواع توت های یخ زده