Suraikai thuvaiyal ، بطری کدو تنبل Pith thogayal دستور العمل

Suraikai thuvaiyal با قسمت مرکزی نرم ، دانه های مناقصه. پیت کدو بطری را می توان برای تهیه تریگال استفاده کرد ، آن را هدر نکنید.

سورایای یا بطری کدو به ندرت در خانه خریداری می شود ، من نمی دانم چرا از خرید خودداری می کنم. با توجه به شرایط ، ما سبزیجات هوایی از هند دریافت نمی کنیم. بنابراین به خرید بطری کدو تنبل فکر کنید زیرا در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. اما محاکمات روزانه من برای وبلاگ به طور مداوم برای ارسال جدید پیموده شده است. بنابراین به فکر ساختن چیزی با سورایای بودم که خریدم. من با آن حلوا درست کردم اما ناگهان ایده برای امتحان Pith thogayal چشمک زد. من مطمئن نیستم که می توان از پوست لایه برداری نیز استفاده کرد ، بنابراین فقط از پیت استفاده کنید (بخشی نرم و نرم را که معمولاً از آن استفاده می کنیم).

غذای پیشنهادی  پاهای خرچنگ کبابی (پاهای پادشاه ، حراجی و خرچنگ برفی)

bottle-gourd-pith-thogayal

فقط اطمینان حاصل کنید که سبزیجات حساس هستند ، دانه ها باید کوچک (جوان) و بزرگ و قدیمی نباشند. خوشبختانه کدو بطری من دانه های معدنی داشت ، بنابراین کار کرد. این بسیار ساده است ، فقط راه اصلی من برای ایجاد هرگونه ترشح. این عنصر علامت تجاری و روشی است که من از مادر آموختم. نمی خواهم با نسخه های دیگر استفاده از گوجه فرنگی ، سیر و تمام آنهایی که به طور عادی از آنها استفاده نمی کنیم ، آزمایش کنید.

غذای پیشنهادی  دستور العمل کباب شیرین و ترش

فلفل قرمز خشک ، urad dal ، asafoetida ، tamarind ، جاگوری و نمک اصلی ترین چیزی است که من برای هر نوع استفاده می کنم تروگال. در کنار آن ، از ماده اصلی سس شده استفاده می کنم. بنابراین در اینجا آن sorakkai pith است.

suraikai-thuvaiyal

چاپ پین

دستور غذای سورایایی

Suraikai thuvaiyal با قسمت مرکزی نرم ، دانه های مناقصه. پیت کدو بطری را می توان برای تهیه تریگال استفاده کرد ، آن را هدر نکنید.

غذا هندی ، هندی جنوبی

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 گودال بطری کدو تقریباً خرد شده
  • 10 فلفل قرمز خشک ادویه متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری حبوبات جمع شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری تمر هندی اندازه gooesberry کوچک
  • 1/4 قاشق غذاخوری asafoetida
  • 1/4 قاشق غذاخوری شکر زرد
  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک در صورت نیاز

دستورالعمل ها

  • پیست کدو بطری را برداشته و تقریباً خرد کنید.

  • در یک قابلمه روغن را گرم کنید. فلفل قرمز قرمز ، اوراد دال و asafoetida تا زمانی که urad dal قرمز رنگ شود.

  • در صفحه را برای خنک کردن بردارید و روغن را درون خود تابه بریزید.

  • کدو بطری و سس را در همان روغن اضافه کنید. یک پیمانه نمک را برای پخت و پز آسان بپاشید.

  • پس از شفاف ، در صفحه را بردارید. آرام شدن.

  • ابتدا فلفل قرمز سرخ شده ، urad dal ، asafoetida و نمک را در مخلوط کن قرار دهید. آن را درشت پودر کنید.

  • سوراخ سسایای / بطری کدو تنبل و پیمانه خرد شده را اضافه کنید ، نه خیلی صاف اما با کمی بافت.

یادداشت

  • چند قطعه کدو بطری هم داشتم ، به همین ترتیب اضافه شد.
  • همین کار را می توانید با خردل بطری خرد شده نیز انجام دهید.
  • از نظر هرگونه ترشی ، تعادل ادویه ، مضراب / لکه دار و نمک را برای طعم مناسب بسیار مهم است. بنابراین غذای بیشتری ، شیرینی بیشتری اضافه کنید. فلفل ها را با توجه به سطح ادویه تنظیم کنید. من بیشتر دوست دارم Thogayal تند.

روش سورویای تووائیل:

  1. پیست کدو بطری را برداشته و تقریباً خرد کنید.step-1-pith
  2. مواد لازم را آماده کنید.مرحله 2-ترکیبات
  3. در یک قابلمه روغن را گرم کنید. فلفل قرمز قرمز ، اوراد دال و asafoetida تا زمانی که urad dal قرمز رنگ شود. در صفحه را برای خنک کردن بردارید و روغن را درون خود تابه بریزید.step-3-roast
  4. کدو بطری و سس را در همان روغن اضافه کنید. یک پیمانه نمک را برای پخت و پز آسان بپاشید. پس از شفاف ، در صفحه را بردارید. آرام شدن.مرحله-4-شفاف cool-down
  5. ابتدا فلفل قرمز سرخ شده ، urad dal ، asafoetida و نمک را در مخلوط کن قرار دهید. آن را درشت پودر کنید.مرحله -5-پودر
  6. سوراخ سسایای / بطری کدو تنبل و پیمانه خرد شده را اضافه کنید ، نه خیلی صاف اما با کمی بافت. انتقال به کاسه سرو.مرحله -6-grind

می توانید با برنج ، روغن کنجد سخاوتمند دریزید و از آن لذت ببرید. به عنوان یک طرف دیگر به برنج رسام ، برنج کشوری یا برنج سمبر نیز می رود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *