Tacos لوبیا سیاه گیاهی که در پوسته های ذرت ترد سرو شده و پر از تاپ های کلاسیک تاکو است بسیار خوب است که قطعاً گوشت را از دست نخواهید داد.

Tacos لوبیا سیاه گیاهی که در پوسته های ذرت خرد شده سرو می شود و پر از پرتوهای کلاسیک تاکو است ، بسیار خوب است که قطعاً گوشت را از دست نخواهید داد.
Tacos لوبیای سیاه گیاهی

براساس نظرات شما و تمایل من برای ایجاد دستور العمل های بیشتر گیاهان دارویی برای گیاهخواران و کسانی که سعی در کاهش مصرف گوشت آنها دارند (دوشنبه بی گوشت را امتحان کنید!) ، شما عاشق این Tacos های لوبیای سیاه می باشید. با برنج آهک cilantro و guacamole در کنار آن ، آنرا فیستا درست کنید! و اگر گوشت گاو را ترجیح می دهید ، این طعم های گوشت گاو آهسته پلوپز مورد علاقه من در خانه هستند!

تاکوس لوبیای سیاه گیاهی در پوسته های ترد

سه شنبه تاکو همیشه یک شب محبوب در خانه من است. و از آنجا که این تاکی ها گیاهی هستند ، برای دوشنبه های بدون گوشت نیز عالی هستند. اما واقعاً ، چه کسی شوخی می کنیم؟ تاکوها هر شب هفته ایده عالی هستند! این تاکیو های گیاهی با لوبیا سیاه یک شام یک هفته آسان است. استفاده از کنسرو لوبیا به جای خشک ، باعث صرفه جویی در یک تن زمان می شود. به علاوه ، لوبیا یک جزء اصلی شیرین کاری عالی و ارزان قیمت است. این گیاهان خوشمزه گیاهی بسیار خوشمزه ، دلپذیر و خوشمزه هستند که به غذاهای ادویه مکزیکی تزئین شده و در صدر همه فیکس های مورد علاقه من قرار دارند.

غذای پیشنهادی  فلفل پیاز کارامل شده و کدو سبز فریتاتا

طرف خوب برای خدمت با تاکو چه چیزی است؟

این تاکیو های ترد و پر از پروتئین ، فیبر و سبزیجات هستند که به خودی خود آنها را به عنوان یک وعده غذایی پر کننده تبدیل می کنند. اما اگر به دنبال یک ظرف جانبی هستید ، یکی از این موارد را امتحان کنید:

تغییرات:

  • صدف های تاکو ترد ذرت را برای تعویض آرد یا مضراب ذرت مبادله کنید.
  • به جای گوجه فرنگی های تازه ، تاکوهای برتر با سالسای خرد شده یا من بدون کوک سالسا.
  • اگر لوبیای سیاه ندارید ، آنها را با لوبیا کنسرو پینتو جایگزین کنید.
  • به جای چدار از جک مونتری یا پنیر کوتیا استفاده کنید.
  • ژالاپنوها را به مخلوط لوبیای سیاه اضافه کنید یا تاکوهای خود را با ژلهپنو خام به بالا بچسبانید تا این تاکیوهای لوبیا سیاه تند باشد.
  • به جای صدف تاکو ، مخلوط لوبیای سیاه و تاپینگ تاکو را روی پوسته های tostada سرو کنید.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (26 اکتبر تا 1 نوامبر)

لوبیای سیاه را به صورت ماهرانهتاکوهای گیاهی

دستور العمل های بیشتر Taco You Love:

Tacos لوبیای سیاه گیاهی

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 25 دقیقه

Tacos لوبیا سیاه گیاهی که در پوسته های ذرت ترد سرو شده و پر از تاپ های کلاسیک تاکو است بسیار خوب است که قطعاً گوشت را از دست نخواهید داد.

برای لوبیا:

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ½ پیاز زرد کوچک، تکه
  • 1 میخک سیر، چرخ کرده
  • 1 قوطی 15 اونس لوبیای سیاه، تخلیه و شستشو شود
  • ½ قاشق چایخوری زیره
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوثر
  • فلفل سیاه تازه خرد شده، چشیدن
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق سوپخوری اب

برای تاکوها:

  • 8 پوسته تاکو ذرت سخت، من از Old El Paso Stand ‘n Stuff می خواهم
  • 4 اونس هوس آووکادو، از 1 کوچک
  • آب از 1/2 آهک کوچک
  • خرج کردن نمک کوثر
  • فلفل سیاه تازه خرد شده، چشیدن
  • ½ فنجان پنیر چدار خرد شده
  • 1 گوجه فرنگی آلو، تکه
  • 1 فنجان کاهو شکمبه خرد شده

برای جمع آوری تاکو:

  • پوسته های تاکو را روی یک سطح صاف قرار دهید. هر پوسته را با 1/8 مخلوط لوبیا ، سپس پنیر ، پوره آووکادو ، گوجه فرنگی و کاهو لایه کنید. بلافاصله خدمت کنید.

خدمت: 2تاکو، کالری: 367کیلوکالری، کربوهیدرات: 42گرم، پروتئین: 13گرم، چربی: 15.4گرم، چربی های اشباع شده: 5گرم، کلسترول: 10میلی گرم، سدیم: 669میلی گرم، فیبر: 12گرم، قند: 2گرم

نقاط هوشمند آبی: 9

نقاط هوشمند سبز: 11

نقاط هوشمند بنفش: 9

کلید واژه ها: تاکوهای لوبیای سیاه ، تاکوهای گیاهی