Veg pulao بدون پیاز بدون دستور سیر

بدون پیاز ، هیچ دستور العمل سیر گیاهی پولائو ، روش آسان یک قابلمه. برنج باسماتی کاملاً پخته شده با سبزیجات رنگی.

از آنجا که فصل جشنواره Navaratri اینجا است ، برخی ممکن است از پیاز و سیر در رژیم غذایی خود اجتناب کنند. من همیشه می خواستم یک چیز ساده را امتحان کنم که به راحتی آماده شود. هرچند خیلی عادت به استفاده از پیاز نداریم ، اما متوجه می شویم که اگر در روزهای جشنواره بدون پیاز طبخ کنیم ، آسان است و باعث صرفه جویی در وقت می شود. بنابراین این دستور پولیائو حتی در روزهایی که می خواهید آن را ساده نگه دارید ، بسیار مناسب غذا خواهد بود.

غذای پیشنهادی  بوم هندوانه آهک گرانیتا (تابوت تابستانی)
بدون پیاز-بدون-سیر-سبزیجات-پولائو

فقط مطمئن شوید که آن را با یک سس گوجه فرنگی غنی جفت کنید و این واقعا یک درمان است. ساده من را بررسی کنید بدون پیاز بدون سیر مالای کوفتا اگر به دنبال چیزی برای همراهی در این فصل جشنواره هستید.

من این را در روش جذب ساخته ام. می توانید از روش زودپز نیز استفاده کنید. یا با دادن سوت یا حتی با پخت و پز آرام در آن ، همانطور که همیشه برای سایر دستور العمل های بریانی انجام می دهم. من یک ویدیوی Sanjeev kapoor را به عنوان مرجع دیدم ، که در آن او نخود را در وسط راه اضافه می کند (من اخیراً این کار را برای بریانی خود نیز انجام می دهم ، گل کلم و نخود را در اواسط راه اضافه می کنم).

وگ پولائو بدون پیاز بدون سیر دستور Navaratri

چاپ سنجاق زدن

بدون پیاز ، هیچ دستور العمل سیر گیاهی پولائو

بدون پیاز ، هیچ دستور العمل سیر گیاهی پولائو ، روش آسان یک قابلمه. برنج باسماتی کاملاً پخته شده با سبزیجات رنگی.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام برنج باسماتی
  • 1 هویج
  • 7 لوبیا سبز
  • 9 گلچه های گل کلم
  • 3 قاشق غذاخوری نخود سبز
  • 1/8 قاشق چایخوری آب کیورا اختیاری
  • 10 کاشوبادام هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری قند
  • نمک را در صورت لزوم
  • خو گرفتن
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری قي تقسیم شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 اینچ قطعه دارچین
  • 1 میخک
  • 1 هل
  • 1 برگ بیریانی
  • 1 قاشق چایخوری شاهی جیرا یا دانه های زیره

دستورالعمل ها

  • حداقل 10 دقیقه برنج باسماتی را بشویید و خیس کنید.

  • در ظرف یا اجاق گاز ته سنگین ، نیمی از گیاه را گرم کنید. مواردی را که به ترتیب «تحت فشار قرار دادن» داده شده ، به ترتیب اضافه کنید.

  • سبزیجات را به جز نخود سبز اضافه کنید. شکر را بپاشید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

  • آب را از برنج خالی کنید و به سبزیجات اضافه کنید. بدون شکسته شدن برنج ، 1 دقیقه دیگر با دقت تفت دهید.

  • 1 و 3/4 فنجان آب به آن بریزید. نمک ، آب کیورا را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. در حال حاضر نیمی از برنج تمام شده بود. شعله را کم کنید و نخود سبز را اضافه کنید.

  • به مدت 10 دقیقه با شعله ملایم مخلوط کرده و بپزید.

  • پس از اتمام کار ، برنج را با دقت باز کرده و کرک کنید (فقط 2-3 دور برگردانید) به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید. در حالی که بادام هندی را در گلدان باقی مانده سرخ می کنید تا طلایی و ترد شود.

  • به پولائو اضافه کنید و سرو کنید. مهم است که به زمان ایستادن برسید تا برنج نرم و لطیف شود.

یادداشت

  • بعد از افزودن آب ، آن را در شعله بالا بجوشانید ، با شعله کم حرارت ندهید (من آب گرم اضافه می کنم و اگر می توانید همین را توصیه کنم)
  • دادن زمان ایستادن برای پختن کامل برنج مهم است.
  • اگر روش زودپز را انتخاب کردید ، پس از جوش آمدن آب ، نخود فر را اضافه کنید و به مدت 2 سوت در شعله متوسط ​​طبخ فشار دهید.
  • پس از افزودن برنج ، کل زمان پخت نباید بیش از 14 دقیقه باشد. زمان پخت با ظرف و اجاق گاز استفاده می شود متفاوت است. بنابراین متناسب با آن تنظیم کنید.

بدون پیاز بدون سیر سبزیجات روش pulao:

  1. حداقل 10 دقیقه برنج باسماتی را بشویید و خیس کنید.
    step1-soak
  2. در ظرف یا اجاق گاز ته سنگین ، نیمی از گیاه را گرم کنید. مواردی را که به ترتیب «تحت فشار قرار دادن» داده شده ، به ترتیب اضافه کنید. سبزیجات را به جز نخود سبز اضافه کنید. شکر را بپاشید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
    step2-temper
  3. آب را از برنج خالی کنید و به سبزیجات اضافه کنید. بدون شکسته شدن برنج 1 دقیقه دیگر با دقت تفت دهید.
    step3-fry
  4. 1 و 3/4 فنجان آب به آن بریزید. اضافه کردن نمک ، آب کیورا و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. در حال حاضر نیمی از برنج تمام شده بود. شعله را کم کنید و نخود سبز را اضافه کنید.
    step4-boil
  5. به مدت 10 دقیقه با شعله ملایم مخلوط کرده و بپزید. بعد از اتمام کار ، برنج را خیلی با دقت باز و کرک کنید (فقط 2-3 دور)
    step5-cooked
  6. 5 دقیقه کنار بگذارید. در حالی که بادام هندی را در گلدان باقی مانده سرخ می کنید تا طلایی و ترد شود. به پولائو اضافه کنید و سرو کنید. مهم است که به زمان ایستادن برسید تا برنج نرم و لطیف شود.
    step6-ready

با هر نوع گوشت خامه ای غنی و بدون پیاز بدون سیر سیر سرو کنید.

وگ پولائو بدون پیاز بدون سیر دستور Navaratri

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *